\"Σε λίγο, θα πάρει και τη θέση της Κοσιώνη στο δελτίο!\" Απίστευτες ατάκες για την επίσκεψη Ρουβά στο Survivor! Η αποκάλυψη για τον Γιάννη Σπαλιάρα... (Βίντεο)

\

Η επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στην παραλία των παικτών του Survivor, προκάλεσε τα ξεκαρδιστικά σχόλια των συντελεστών του Happy Day.


"Ο Σάκης δεν πήγε εκεί, πήγε ΚΑΙ εκεί! Είναι παντού, σε XFactor, Voice, τώρα και στο Survivor! Θα πάει και το δελτίο στο τέλος, θα πάρει τη θέση της Κοσιώνη! Καλά κάνει, και το πρωί σε Λυριτζή-Οικονόμου!" είπε δηκτικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

"Είναι ωραίο να σε πιστεύει ένα κανάλι όμως, και στις αρχές ο Σάκης στήριξε τον Σκάι!" παρατήρησε η Σταματίνα. "Οι παίκτες δεν ήξεραν αν θα έχει αποδοχή αυτό το πράγμα! Με την επίσκεψη του Σάκη φαντάζομαι το αντιλήφθηκαν!" συμπλήρωσε.

"Δεν φάνηκαν να εκπλήσσονται από την παρουσία του Σάκη πάντως! Αν τον δεις να σκάει εδώ μέσα από τη γωνία, δεν θα δείξεις μια έκπληξη, δεν θα τρέξεις να τον αγγίξεις;" συμπλήρωσε η Ελένη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχαν ενημερωθεί εκ των προτέρων για την άφιξη του τραγουδιστή.

"Τα κορίτσια έχουν τον Ρουβά στο ένα μέτρο δίπλα σου και κοιμάται, δεν κάνεις τίποτα;" απόρησε ο Φραγκολιάς, ενώ ο Παπανώτας επεσήμανε ότι η Σάρα έλιωσε για εκείνον.

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια ρώτησε τον Στέλιο Νιάκαρη αν ο Σπαλιάρας πίστευε ότι αυτό το πρόγραμμα θα έχει αυτή την επιτυχία, και εκείνος απάντησε ότι δεν έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, έκατσε και στο πρόγραμμα, ήταν και το timing καλό, και έτσι το αποφάσισε. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είναι κακομαθημένος!» Ξέσκισαν τον Ντάνο στο «Φτιάξε καφέ»! «Κάνει τον σταυρό του λες και πάει σε πόλεμο!» (Βίντεο)

Η φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με τους παίκτες του Survivor που έχει προκαλέσει πανικό στο Διαδίκτυο! Εντυπωσιακό στιγμιότυπο…

«Είμαι πολύ μεγάλη για να πάω στο Survivor!» Ξαφνιάζει η δήλωση Ελληνίδας ηθοποιού για το ριάλιτι! (Βίντεο)