Κεραυνοί του Νίκου Μουρατίδη κατά της Ηλιάδη! \"Δεν τη θεωρώ τραγουδίστρια!\" Η αποκάλυψη ότι δεν φορά εσώρουχα προκάλεσε έκρηξη στο Πρωινό...(Βίντεο)

Κεραυνοί του Νίκου Μουρατίδη κατά της Ηλιάδη! \

Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος είπε για άλλη μια φορά ατάκες που θα συζητηθούν.


"Δεν φοράω χρόνια τώρα εσώρουχα! Σου είπα τέτοια τέρατα για το παιδί τότε, που ήταν σαν να σου έλεγα σταμάτα να ασχολείσαι με τα προσωπικά μου! Είμαι άνθρωπος που δουλεύω για να ζήσω, τα έφαγα όλα τα λεφτά του Fame Story ο $##$@, ζορίστηκα οικονομικά, υπήρχε εποχή που αν μου έλεγες να έρθω να σφουγγαρίσω θα ερχόμουν! Αν δεν ήταν η Βίσση στην επιτροπή, ο Καρβέλας θα έκανε τέρατα!Δεν θεώρησα ότι ήταν ντυμένη η Ηλιάδη. Δεύτερον, δεν θεωρώ την Αγγελική Ηλιάδη τραγουδίστρια!" κατακεραύνωσε την τραγουδίστρια ο κριτής του Star Academy.

Ο σχολιασμός άναψε αμέσως μετά, επικεντρωνόμενος στην εμφάνιση της Ηλιάδη: "Πήγε σχεδόν γυμνή στην εκπομπή!" είπε ο Τσουρός και διαφώνησε με την επισήμανση της Σάσας ότι σηκώθηκε το φόρεμα και φάνηκε ο πωπός της. Διαβάστε παρακάτω...

"Μπορεί να επηρεάστηκε ο Μουρατίδης που δεν φορά εσώρουχα και είδε της Ηλιάδη και σοκαρίστηκε! Είναι βρωμιά αυτό, είναι μπίχλα!" ξέσπασε ο Κωνσταντινίδης και η Φαίη είπε: "Είναι μεγάλος άνθρωπος, ας προστατεύσει ο ίδιος τον εαυτό του, και εσύ που το σχολιάζεις δεν είναι ωραίο πράγμα! Έχει πει κι άλλα ο Μουρατίδης, η Ηλιάδη σαφώς και είναι τραγουδίστρια!"

Η εκπομπή αναφέρθηκε και στην οικονομική δυσκολία του Νίκου Μουρατίδη, και οι συντελεστές διαφώνησαν έντονα. "Μετά από τόσα χρόνια να μην έχεις μία στην άκρη; Στην ηλικία του Μουρατίδη, 60 χρονών άνθρωπος, να μην έχει τίποτα! Εδώ ο Μικρούτσικος δεν έχει! Κανείς δεν έχει, όλοι δουλεύουν για τον επόμενο μήνα, έτσι είναι η ζωή πια!" ήταν τα επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα που ακούστηκε στον αέρα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Χαμός ξανά στο Survivor: Ο Αγγελόπουλος «ορκίζεται» εκδίκηση! Δεν θέλουν οι «Διάσημοι» να τα ξαναβρούν» με τους «Μαχητές»! (Βίντεο)

Survivor trailer: Τι γίνεται με την κόντρα Μαχητών και Διάσημων; Ο Σάκης Ρουβάς κόβει καρύδες και χορεύει! (Βίντεο)

Αποκάλυψη: Μετακομίζει η Ελένη Μενεγάκη και αγοράζει τη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου! Φωτογραφίες από το εσωτερικό…(Βίντεο)