\"Σοκ!\" Η προκλητική ανάρτηση του Μάριου Πρίαμου που άφησε άναυδη την Καινούργιου!\"Δεν μπορώ να το πιστέψω!\" (Βίντεο)

\

Στο "Φτιάξε καφέ" παρουσιάστηκε βίντεο, όπου αναφέρθηκαν τα κομβικά σημεία των Μάριου και Ντάνου στο παιχνίδι.


Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο ατύχημα, το οποίο αποτέλεσε το σημείο καμπής για τον Κύπριο, λέγοντας:

"Ήταν πολύ έξυπνο από την παραγωγή που επέστρεψε ο Μάριος, γιατί έγινε το αντίπαλο δέος του Ντάνου. Μπορεί να τον ενημέρωσαν ότι είναι δημοφιλής, για να τον πείσουν να παραμείνει στο παιχνίδι!" είπε όλο νόημα η παρουσιάστρια. διαβάστε παρακάτω...

Η εκπομπή εν συνεχεία αποκάλυψε ένα post στο Facebook του παίκτη των Μαχητών. Πριν από ένα χρόνο είχε γράψει ένα απίστευτο σεξιστικό σχόλιο, για τις γυναίκες, και το πώς τις "τιμωρούσαν" τα αγόρια, αν ήταν πιο αλανιάρες του συνηθισμένου.

"Σοκ!" ψέλλισε η παρουσιάστρια. "Μήπως είναι κάποιος άλλος; Δεν θέλω να μου χαλάσει η εντύπωση! Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το έχει γράψει αυτός! Αν μου έκανε αυτή την πλάκα θα έφευγα!" "Δεν σέβεται τίποτα! 10 άτυχες στιγμές έχει στο Facebook! Να τις κρατήσει για τον εαυτό του όλες αυτές!" συμπλήρωσε η Τζωρτζέλα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Πριν μπει ο Γιάννης στο παιχνίδι…» Όλη η αλήθεια για τη σχέση του Σπαλιάρα με τη Ζωή Τζάνη! Ο ενδοιασμός του πριν μπει στο ριάλιτι!

«Δεν σημαίνει ότι πρέπει να με βρίζετε!» Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε on air για τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται! Τι έχει συμβεί;

Θυμάστε την «Σώμαινα» από την αγαπημένη σειρά «Καφέ της Χαράς»; Δείτε πώς είναι σήμερα (Photos)