\"Το μόνο παιχνίδι που θα αδυνάτιζα είναι το Survivor!\" Ξεκαρδιστικές δηλώσεις αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού για το ριάλιτι! (Βίντεο)

\

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία δεν δίστασε να απαντήσει στο αν θα πήγαινε στο Survivor, αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.


"Μου κάνουν προτάσεις για παρουσίαση, αλλά θεωρώ ότι δεν έχει έρθει η σωστή στιγμή για να κάνω κάτι άλλο. Φυσικά και θέλω να το δοκιμάσω, απλά δεν μου έχει κάνει ακόμη κάτι τζιζ. Έχω αρνηθεί διαφημίσεις σε προϊόντα που δεν τα πίστευα, για να μην κοροϊδέψω τον κόσμο. Είναι τρελή η Κορινθίου να με λέει sex symbol. Δεν βλέπεις πόσο sex symbol νιώθω, δεν το φέρω;

Το νορβηγικό Survivor απλά τους υποδέχτηκα και μετά έφυγα για να μην είμαι παρεμβατική. Νομίζω ότι είναι το μόνο παιχνίδι που θα αδυνατίσω το Survivor, δεν υπάρχει αλλιώς σωσμός, μετά από όλα τα ινστιτoύτα, υπάρχει μόνο το Survivor! Άγγελε, αν με ακούς καταλαβαίνεις, κάνε τα κουμάντα σου!" είπε γελώντας, κάνοντας έκκληση στην παραγωγή της εκπομπής. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Απίστευτο! Δεν θα πιστέψετε πώς αποκάλεσε ο Φραγκολιάς την Μπακοδήμου on air! Τα απολαυστικά σχόλια για την φωτογράφιση της παρουσιάστριας! (Βίντεο)

«Δεν καταλαβαίνω ότι είναι η Μπακοδήμου!» Άγριο κράξιμο για τη φωτογράφιση της παρουσιάστριας: «Είναι υπερβολικό το ρετούς!»

«Καλά στέφανα!» Απίστευτες ατάκες στο Happy Day για τον έρωτα Βαλαβάνη-Βασάλου! Οι σπόντες για τον Ντάνο! (Βίντεο)