Η αποκάλυψη της Μίνας Αρναούτη για την οικογένεια του Παντελίδη και την στάση απέναντι της: \"Η μάνα του κατέθεσε ότι...\"

Η αποκάλυψη της Μίνας Αρναούτη για την οικογένεια του Παντελίδη και την στάση απέναντι της: \
Ο Παντελής, η Φρόσω, οι τελευταίες ώρες στη λέσχη πριν το τροχαίο και ο πόλεμος που κύρηξε εναντίον της η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.Για πρώτη φορά μία εκ των πρωταγωνιστών του τροχαίου δυστυχήματος μιλάει στο Υouweekly.gr και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, για το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου του 2015 που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα και στιγμάτισε την ίδια…

Ισορροπώντας τη ζωή της μεταξύ Μυτιλήνης -Αθήνας με μία στάση στο Θεό και τη βοήθεια μιας πατερίτσας που δειλά δειλά αποχωρίζεται μετά από οχτώ χειρουργεία, η Μίνα Αρναούτη 15 μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη,σπάει τη σιωπή της και μιλάει για όλα. Φορώντας μάλιστα μετά από περίπου δύο χρόνια ξανά μαγιώ το πανέμορφο κορίτσι από τη Μυτιλήνη που συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη για πλήρη αποκατάσταση της υγείας της στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας ότι τίποτα δεν χάνεται εάν δε θες να χαθεί. Το οφείλει άλλωστε στους φίλους εντός και εκτός Ελλάδας που παίρνουν θάρρος και δύναμη από την ιστορία της! Διαβάστε παρακάτω…



Πότε καταλαβαίνεις, λοιπόν, πόσο σοβαρά είσαι;
Όταν βγήκα από τη ΜΕΘ και πήγα στη ΜΑΘ.

 

Πότε καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί;
Εγώ κατάλαβα τη σοβαρότητα των πραγμάτων όταν έμαθα ότι ο Παντελής πέθανε. Τότε κατάλαβα πόσο σοβαρά είναι. Όταν ξύπνησα, νόμιζα ότι τραυματιστήκαμε και θα μας βάλουν σε έναν θάλαμο όλους μαζί για να γελάμε. Δεν καταλάβαινα ότι όλο αυτό θέλει τόσο μεγάλη αποκατάσταση Εμένα δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να πέθανε κάποιος από τους άλλους δύο.

Φαντάζομαι στο είπαν σιγά σιγά...
Ναι, όταν ξύπνησα σιγά σιγά άρχισαν να με προετοιμάζουν Μου έλεγαν στην αρχή τη βγάζει, δεν τη βγάζει, μέχρι να φτάσουν να μου πουν ότι πέθανε και κάποιοι στρέφονται εναντίον σου.

Πόσο καιρό μετά δίνεις κατάθεση;
Κατάθεση έδωσα εφόσον μου το επιτρέψανε οι γιατροί. Γιατί είναι πρώτα οι γιατροί και μετά η αστυνομία. Δεν μπορεί να έρθει η αστυνομία αν δεν το επιτρέψουν οι γιατροί.

Και ξαφνικά από θύμα γίνεσαι κατηγορούμενη ή όχι;

Ακριβώς έτσι.

Δηλαδή υπάρχει κατάθεση που σε κατηγορεί για κάτι;
Υπάρχει κατάθεση από τη μητέρα του Παντελή, η οποία λέει στην κατάθεσή της ότι είναι πεπεισμένη ότι οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριακού και θα το αποδείξει εντός 20 ημερών. Άρα εμένα με βγάζει ψευδομάρτυρα στην κατάθεση εφόσον κατέθεσα.

Αντιλαμβάνεσαι το πένθος της αλλά και την αγωνία της να ψάξει την αλήθεια...
Αντιλαμβάνομαι το πένθος, αλλά με πλήγωσε πάρα πολύ που εκείνοι δημοσίευαν ένα σημείωμα από άγνωστο που βρέθηκε και καλά στο σημείο του ατυχήματος από τον αδελφό του Παντελή και έλεγε: «Γιατί, Μίνα, δεν μιλάς; Σε εκβιάζει η Φρόσω για τα νταραβέρια σου; Πείτε τι έγινε στο πάρκινγκ του αεροδρομίου». Και αυτό το σημείωμα άφηνε αιχμές ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει και με στοχοποιούσε στον κόσμο. Από τη στιγμή που αυτό το σημείωμα δεν είναι στοιχείο για το δικαστήριο, εφόσον δεν φέρει υπογραφή κάποιου ανθρώπου, θα μπορούσε να το είχε γράψει και ένας τρελός και να το είχε αφήσει εκεί πέρα. Αφού δεν αποτελεί ντοκουμέντο για το δικαστήριο, για ποιο λόγο αυτό κοινοποιήθηκε τις στιγμές που εγώ ήμουνα έτοιμη να κάνω τόσο σοβαρά χειρουργεία και πάλευα να σταθώ στα πόδια μου; Αν ακόμα αυτοί οι άνθρωποι είχανε μια υπόνοια ότι κάτι δεν πάει καλά με την υπόθεση, γιατί δεν περιμένανε να σταθώ στα πόδια μου για να με πολεμήσουν; Αν αυτοί οι άνθρωποι κάνανε λάθος σε αυτό που υποπτεύονταν για μένα, δεν υπάρχει συγγνώμη πλέον. Όταν κοινοποιούσαν αυτό το σημείωμα εγώ ετοιμαζόμουν να μπω για ένα χειρουργείο οκτώ ωρών από το οποίο βγήκα.

Σε πήρανε ένα τηλέφωνο; Ήρθαν να σε δουν στο νοσοκομείο;
Ήρθε μια φορά ο Φίλιος να με δει με κάτι φίλους του, βρήκανε τη μητέρα μου, μιλήσανε, έφεραν μια γλάστρα και από τότε δεν τους ξαναείδαμε.



Εσύ όταν έγινες καλά πήρες ένα τηλέφωνο τη μητέρα του;
Όχι, δεν πήρα τηλέφωνο γιατί εγώ δεν μπορούσα καν να μιλήσω με την τραχειοτομή. Όταν μπόρεσα να μιλήσω έδωσα κατάθεση. Με το που έδωσα την κατάθεση ξεκίνησαν τον πόλεμο. Σε αυτό τον πόλεμο προσπαθούσα να απαντήσω μέσω των αναρτήσεων μου! Δεν είναι λίγο να μην φταις και να σε κατηγορούν!

Λόγω των αποζημιώσεων.
Κι όμως ξέρεις πως αν η Φρόσω ήταν οδηγός θα έπαιρνα περισσότερα χρήματα; Καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει από μεριάς μου δόλος οικονομικός. Αν υπήρχε δόλος θα έλεγα ψέματα για να πάρω χρήματα ότι οδηγούσε η Φρόσω και θα ξεμπέρδευα και με την υπόθεση και θα ήμασταν όλοι αγαπημένοι.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω λες γιατί να τον συναντήσω στη ζωή μου;
Όχι, καθόλου. Το μόνο πράγμα που κρατώ θυμό είναι ο πόλεμος που δέχτηκα από την οικογένειά του βασισμένη βέβαια στο γεγονός ότι ψάχνουμε να βρούμε την αλήθεια.

Υπάρχουν άλλα στοιχεία που θα κατατεθούν και ισχυροποιήσουνν το επιχείρημά σας;
Βέβαια. Υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία., απλώς η θέση μας δεν είναι να καθόμαστε να κάνουμε δικαστήρια στα περιοδικά και στις τηλεοράσεις.

Τι ήταν αυτό που σε πόνεσε περισσότερο;
Αυτό το σημείωμα που σου ανέφερα με πλήγωσε πολύ. Αυτό είναι που με έχει κάνει να αισθάνομαι θυμό. Και η ψυχολόγος λέει ότι αν δεν τους συγχωρήσω δεν θα πάω παρακάτω.

Έχεις σκοπό να τους συγχωρήσεις;
Προσπαθώ να τους συγχωρήσω, αλήθεια στο λέω, και νιώθω ότι δεν μου έχουν αφήσει περιθώριο, δεν μου έχουν αφήσει ένα πράγμα να τους δικαιολογήσω μέσα μου για να τους συγχωρήσω, είναι φρικτό αυτό.

Ψυχολόγο πότε συμβουλεύτηκες;
Αμέσως όταν βγήκα από την εντατική και μέχρι σήμερα!

Σε επίπεδο;
Έχω τρομερές φοβίες. Βιώνω κατάθλιψη, άσχετα που φαίνομαι χαρούμενη. Ο ψυχίατρος θεωρεί ότι οι αντιδράσεις μου είναι αναμενόμενες και ότι έτσι πρέπει, ενός φυσιολογικού ανθρώπου αυτές είναι οι αντιδράσεις. Αλλά εκείνο που ουσιαστικά για μένα είναι λύτρωση και δικαιοσύν είναι να αποδειχτεί ότι ήταν οδηγός ο Παντελής.

Χάνεις τον ύπνο σου σκεπτόμενη τα δικαστήρια;
Όχι, ανυπομονώ να τελειώσουν τα δικαστήρια για να αποκατασταθεί η αλήθεια. Δεν νιώθω φόβο για αυτό.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί μόνο με 1,5€

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Τι ψιθύρισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο αυτί του Κωνσταντίνου Βασάλου; Τι κρύβεται πίσω από τα… τετ-α-τετ τους και η αποκάλυψη!

Το ξέσπασμα της συντρόφου του Γιάννη Σπαλιάρα για το bullying που δέχεται από τους παίκτες στο Survivor! Δείτε όσα δήλωσε…

Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης «πρόδωσε» το αγώνισμα της Κυριακής! Βίντεο ντοκουμέντο