Τον βρήκαμε! Ποιος κρύβεται πίσω από το \"Σ\" που σχημάτιζε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην άμμο... (Βίντεο)

Τον βρήκαμε! Ποιος κρύβεται πίσω από το \
Θυμόμαστε όλοι την περίοδο που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε πάθει κάποιο κόλλημα και στο τέλος κάθε αγωνίσματος που νικούσε, σχεδίαζε στην άμμο το γράμμα "Σ"...

Και όλοι απορούσαμε... ποιος να είναι... ποια να είναι... Είναι άντρας; Είναι γυναίκα; Είναι σύντροφος; Πολλοί μάλιστα νόμιζαν ότι είναι για την Σόφι Πασχάλη που έχει αποχωρήσει και είχαν γίνει φίλες μέσα στο παιχνίδι... Όμως όχι, δεν είναι γι'αυτή! Διαβάστε παρακάτω....

Μέχρι που ήρθε η απάντηση και λύθηκε το ερώτημα... Το "Σ", που σχηματίζει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην άμμο...είναι από το "Στάθη". Ποιος είναι ο Σπύρος; Όπως ανέφερε κι εκείνη στο βίντεο που ακολουθεί, είναι ένας φίλος της! Μάλιστα, ο Στάθης της έστειλε χθες μήνυμα, στο έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι "Διάσημοι" για το αγώνισμα! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Survivor: Ο προκλητικός πανηγυρισμός του Σπαλιάρα και η κίνηση του Μάριου Πρίαμου, για να σπάσουν τα νεύρα των «Διάσημων»! (Βίντεο)


Η αποκάλυψη της Μίνας Αρναούτη για την οικογένεια του Παντελίδη και την στάση απέναντι της: «Η μάνα του κατέθεσε ότι…»


Survivor: Τι ψιθύρισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο αυτί του Κωνσταντίνου Βασάλου; Τι κρύβεται πίσω από τα… τετ-α-τετ τους και η αποκάλυψη!