Τα \"καρφιά\" της Άλκηστις Μαραγκουδάκη για τους \"αντικαταστάτες\" του Σάκη Τανιμανίδη! Τους έβαλε στην θέση τους και ξεκαθάρισε (Βίντεο)

Τα \

Στη σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είδαμε μια πολύ καλή συνέντευξη, της Άλκηστις Μαραγκουδάκη.


Συγκεκριμένα, παρακολουθήσαμε, την συνέντευξη της Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάκη Τανιμανίδη. Η ίδια, αποκάλυψε ότι τον γνώρισε τον Οκτώβρη, ενώ πως στην αρχή ήταν πολύ διστακτικός στο να αναλάβει την παρουσίαση του Survivor. Ακόμα, είπε πως δεν ήταν σίγουρος εάν θέλει να έχει συχνή τηλεοπτική παρουσίαση, όμως είπε πως ο Σάκης θα είναι ο παρουσιαστής του επόμενου Survivor.

Ωστόσο, η ίδια αδειάζει ξεκάθαρα τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιώργο Μαυρίδη, όπου σύμφωνα με την εκπομπή, είχαν πει ότι τους είχε γίνει πρόταση για παρουσίαση. Συγκεκριμένα είπε: "Σε αυτό το σημείο, θέλω να τονίσω πως δεν έγινε ποτέ πρόταση παρουσίασης ούτε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά ούτε και στον Γιώργο Μαυρίδη." Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δεν φαντάζεστε σε ποιον πασίγνωστο Έλληνα έγινε πρόταση να μπει στο Survivor! Έτσι κι έλεγε το ναι θα γινόταν χαμός… (Βίντεο)

Survivor: Όλη η αλήθεια για τη νέα οικειοθελή αποχώρηση παίκτη! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο;

Survivor: Από την Κυριακή ξεκινούν τα ατομικά αγωνίσματα! Όλες οι λεπτομέρειες! Τι θα συμβεί; (Βίντεο)