Η αποκάλυψη της Ίνα για τη συνάντησή της με την Ειρήνη Κολιδά! Γιατί συναντήθηκαν οι δυο τους; (Βίντεο)

Η αποκάλυψη της Ίνα για τη συνάντησή της με την Ειρήνη Κολιδά! Γιατί συναντήθηκαν οι δυο τους; (Βίντεο)

Την προηγούμενη εβδομάδα, είδαμε μια φωτογραφία της Ειρήνης Κολιδά με μία πορνοστάρ.


Ο λόγος για την Ίνα Ιννάκι, την πορνοστάρ, η οποία με αφορμή το Erotic Art festival, μίλησε στην κάμερα του Πρωινό και φυσικά αναφέρθηκε στη φωτογραφία που έβγαλε με την πρώην παίκτρια των Μαχητών.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους βρέθηκαν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και φυσικά η ίδια ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί της, όπως είπε! Διαβάστε παρακάτω...

"Η κοπέλα είναι απίστευτη, ήμασταν στον Ant1, για συνέντευξη στον Γρηγόρη, και βγάλαμε απλά μια φωτογραφία...", είπε και συνέχισε μιλώντας σχετικά με τα όσα ακούγονται ότι θα κάνει ταινία ερωτικού περιεχομένου: "Δεν έχει γίνει κάτι, αυτά που γράφουνε, ότι θα κάνει ταινίες και όλα αυτά και ότι της έχω κάνει πρόταση και δεν ξέρω τι, όχι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τα «καρφιά» της Άλκηστις Μαραγκουδάκη για τους «αντικαταστάτες» του Σάκη Τανιμανίδη! Τους έβαλε στην θέση τους και ξεκαθάρισε (Βίντεο)

Δεν φαντάζεστε σε ποιον πασίγνωστο Έλληνα έγινε πρόταση να μπει στο Survivor! Έτσι κι έλεγε το ναι θα γινόταν χαμός… (Βίντεο)

Survivor: Όλη η αλήθεια για τη νέα οικειοθελή αποχώρηση παίκτη! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο;