Πρωτοφανές ξέσπασμα του Κώστα Μπακογιάννη! «Δεν σας νοιάζουν οικογένειες... Είστε δειλοί και λίγοι...»

Πρωτοφανές ξέσπασμα του Κώστα Μπακογιάννη! «Δεν σας νοιάζουν οικογένειες... Είστε δειλοί και λίγοι...»

Η δημόσια ανάρτηση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας που δείχνει τον εκνευρισμό και την αγανάκτηση που νιώθει.


Αφορμή για να ξεσπάσει, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Κώστας Μπακογιάννης, στάθηκε η τρομοκρατική επίθεση προς τον Λουκά Παπαδήμο.

Ο πρώην Πρωθυπουργός έπεσε θύμα, το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς βρισκόταν στο αμάξι του, όταν εκρηκτική ύλη του πυρπόλησε το αμάξι. Ο ίδιος μπήκε στο χειρουργείο και τις τελευταίες ώρες είναι καλά στην υγεία του. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, ώστε να τοποθετηθεί προς το δυσάρεστο συμβάν: «Χτυπάτε εκεί που είναι εύκολο, εκεί που η προστασία είναι ελάχιστη. Δεν σας νοιάζουν οικογένειες, άνθρωποι ή ακόμα ακόμα και η ουσία της υποτιθέμενης ευθύνης. Ένα πυροτέχνημα με αίμα. Όποιο βολεύει και είναι εύκολο. Είστε δειλοί και λίγοι...» έγραψε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

bakogiannis

Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

«Mου παραξεκουράστηκες, θα στο ξαναπώ έτσι, εεε μπάστα πια όμως…» H παρατήρηση της Ελένης Μενεγάκη στην Άση Μπήλιου… (Βίντεο)

Πρωτοφανές! Η Ελένη Μενεγάκη ξεφτίλισε δημόσια την αναληθή είδηση που έβγαλε η Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι ντροπή! Νιώθω αηδία…» (Βίντεο)

Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη που μας άφησε κάγκελο! Δεν φαντάζεστε τι ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής: «Θα πάρω ένα…» (Βίντεο)