\"Είσαι ζώον, είσαι ντροπή για το γυναικείο φύλο...\": Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για το μήνυμα στην Ειρήνη Κολιδά! (Βίντεο)

\

Την Τετάρτη, στο Survivor Πανόραμα, βρέθηκε η Ειρήνη Κολιδά, η οποία μαζί με την παρουσιάστρια σχολίασαν όλες τις εξελίξεις για το παιχνίδι επιβίωσης.


Ωστόσο, η ίδια είχε σταθεί και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται μετά το Survivor.

Μάλιστα, είχε αναφέρει πως, υπήρχε μία κοπέλα/ κυρία η οποία έστελνε μηνύματα στην πρώην παίκτρια των Μαχητών και την έβριζε. Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα, λοιπόν, που η Λάουρα Νάργες και ο Λάμπρος Χούτος βρίσκονται στο πλατό της εκπομπής αναφέρθηκαν τα αρνητικά που γίνονται για τους παίκτες του Survivor.

Ας πούμε όταν παίρνετε ένα μήνυμα το οποίο είναι άδικο, για παράδειγμα προχθές ήρθε η Ειρήνη Κολιδά εδώ και μου έδειξε το μήνυμα μίας κοπέλας, την οποία δεν την γνώριζε προσωπικά, εγώ ντράπηκα για λογαριασμό της κοπέλας, της είχε στείλει ένα μήνυμα το κορίτσι, δεν είναι κορίτσι δηλαδή ζώον ήτανε και μου ήρθε να της στείλω ένα μήνυμα και να της πω "Είσαι ντροπή, είσαι ντροπή για το γυναικείο φύλο, είσαι ντροπή να μιλάς έτσι σε μια γυναίκα που δεν την ξέρεις...", είπε με έντονο ύφος η Μελέτη μη διστάζοντας να της τα χώσει on air!

Χούτος και Νάργες έμειναν να την παρακολουθούν με ανοιχτό στόμα...Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Δείτε το trailer της Κυριακής! Συνεχίζεται ο καυγάς για «Διάσημους» και «Μαχητές»! Στην… «τσίτα» ο Μπο και ο Σπαλιάρας! (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Η κλίκα των «Διάσημων» ενώθηκε και πάλι! Δείτε που συναντήθηκαν όλοι μαζί εκτός παιχνιδιού…(Βίντεο)

Μενεγάκη είναι αυτή! Η Ελένη τολμά και δοκιμάζει παιδικά ρούχα στον αέρα της εκπομπής της… (Βίντεο)