Δείτε το κουκλίστικο διαμέρισμα της Ελισάβετ Μουτάφη στο κέντρο της Αθήνας!

Δείτε το κουκλίστικο διαμέρισμα της Ελισάβετ Μουτάφη στο κέντρο της Αθήνας!
To σπίτι της στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου άνοιξε η Ελισάβετ Μουτάφη. Η αγαπημένη ηθοποιός μένει σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου υποδέχτηκε τη Νάνσυ Παραδεισιανού και μίλησε για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της και το βάρος που έχασε τα τελευταία δύο χρόνια.

"Είμαι παιδί του κέντρου, το λατρεύω. Θα μου πεις, είναι επικίνδυνα, δεν με νοιάζει, μου αρέσει. Έχουν γίνει επεισόδια, αλλά δεν φοβάμαι. Η μαμά μου είναι αδερφή του Μάκη Τσέλιου και ασχολείται πολύ με τη διακόσμηση, είναι υπεύθυνη του ατελιέ, με έχει βοηθήσει και στο σπίτι. Δύο χρόνια είχα σταματήσει την τηλεόραση, γιατί με τα "Κλεμμένα όνειρα" έπαθα υπερκόπωση, δεν είχα διάθεση, μου έβγαινε ψυχολογικά, ανέβαζα πυρετό, έχανες τη σκέψη σου. Διαβάστε παρακάτω...

Κάνω διατροφή και γυμναστική 4 φορές την εβδομάδα, έτσι έχασα τα κιλά. Έχω τα ρούχα το μεγαλύτερο νούμερο και τα ρούχα το μικρότερο, οπότε τώρα αρχίζω και ζυγίζομαι στο γυμναστήριο, δεν ξέρω ακριβώς πόσα έχω χάσει, αλλά δεν ένιωθα καλά με τα περιττά κιλά. Νιώθω πιο υγιής πια. Με την ηλικία μου έχω συμβιβαστεί, πολλά χρόνια, έχω γεννηηθεί το 1976", είπε δείχνοντας το σχετικό τατουάζ που έχει κάνει στο χέρι της και συνέχισε: "Επειδή προφανώς δεν έχει βρεθεί ένας άνθρωπος να κάνω οικογένεια, για αυτό δεν έχω κάνει γάμο, θέλω να τον βρω εγώ αυτόν τον άνθρωπο!

Μου έχουν κάνει πρόταση πολλές φορές, για πρωινό κυρίως. Είπα όχι γιατί δούλευα ήδη στην τηλεόραση. Είπα όχι γιατί δεν ένιωθα ότι ήθελα να το κάνω" αποκάλυψε η ηθοποιός. Δείτε το σπίτι της και όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Μάθαμε το φύλο του μωρού της Σίας Κοσιώνη! Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια…

Νομικού-Θεοδωρίδης: Όλες οι λεπτομέρειες για τον μαγευτικό γάμο τους! Που θα κάνει το bachelor party η παρουσιάστρια;

Η πιο αποκαλυπτική δήλωση του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη λίγο πριν το γάμο: «Ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή, μία πρωτοφανής έλξη…»