Survivor: Επιτέλους το μάθαμε! Τι σημαίνει η κίνηση που κάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με το... δάχτυλο και από που βγήκε;

Survivor: Επιτέλους το μάθαμε! Τι σημαίνει η κίνηση που κάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με το... δάχτυλο και από που βγήκε;
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας έχει προβληματίσει πολλές φορές, με κινήσεις της, που για να καταλάβεις τι σημαίνουν πρέπει να τις αποκωδικοποιήσεις!

Μία τα αρχικά που έγραφε στην άμμο, που είχαν καταντήσει σπαζοκεφαλιά, μιας και δεν ξέραμε ποιος κρύβεται από πίσω, μία η κίνηση από το δάχτυλο που την έκανε σε οποίος χαιρόταν... Διαβάστε παρακάτω...

Τώρα που είπαμε για την κίνηση με το δάχτυλο... Εσείς γνωρίζατε γιατί το κάνει; Ή από που βγήκε αυτό;

Η Λάουρα Νάργες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κίνηση αυτή. Η παρουσιάστρια φυσικά την ρώτησε τι σημαίνει αυτό και η ίδια απάντησε... "Το κάνει αυτό με την κολλητή της, όταν θέλει να δείξει ότι κάτι είναι πολύ γλυκό, cute, άχου το και έτσι...Αυτή η κίνηση βγήκε επειδή είχε δει βιντεάκια της κολλητής της από παιδική ηλικία που όταν χαιρόταν έκανε και με τα δύο χέρια έτσι... και το υιοθέτησαν αυτό!". Φυσικά όταν το άκουσε αυτό η Ελεονώρα έδωσε ρεσιτάλ... Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Μετά το on air ξέσπασα για την Καινούργιου και το αναληθές δημοσίευμα ήρθε και συνέχεια! Η απίστευτη κίνηση της παρουσιάστριας…

«Είναι σαν εβδομαδιαία Eurovision!» Η απίστευτη ειρωνεία του Βαγγέλη Περρή στον Μένιο Φουρθιώτη και το Star Academy: «Συντονιστείτε όλοι!»

Διαζύγιο βόμβα στην showbiz μετά από…17 χρόνια γάμου! Η κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού!