\"Τι άλλο θα κάνουμε για λίγα λεπτά δημοσιότητας!\" Τα καρφιά του Μένιου Φουρθιώτη στον Σάκη Ρουβά και το Survivor!

\
Η αναφορά της Νάνσυ Νικολϊδου στον Σάκη Ρουβά και την παρουσία του στο Survivor, έδωσ ετην ευκαιρία τσον Μένιο Φουρθιώτη, να ρίξει τα καρφιά οτυ στον αγαπημένο τραγουδιστή, μα΄ζι εμ τους συνεργάτες του:

"Τι άλλο θα κάνουμε για λίγα λεπτά δημοσιότητας! Και είναι φίλος μου ο Σάκης! Να μη διαχωρίσω τη θέση μου; Το κανάλι, και η εκπομπή, και οι συνάδελφοι, έχουν ελευθεροτυπία να λένε ό,τι πιστεύουν. Γιατί, δεν μπορεί να κάνει ένα μπάνιο στον Άγιο Δομίνικο;" είπε, εμφανώς ειρωνικά ο παρουσιαστής. Διαβάστε παρακάτω...

"Οι συνεργάτες του Σάκη να τον προστατεύσουν λίγο παραπάνω, και αντίδωρο να τον κόψεις δεν φτάνει, δεν είναι ελβετικός πολυσουγιάς, εκτίθεται!" συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Τσόλκα. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



«Πήξαμε στη μ%#$#ία,τύφλα να χει το γ$@#$#%σι!» Απίστευτες βωμολοχίες από τον Γιώργο Λιάγκα! Τον ξέσκισαν στα «Αποκαλυπτικά»: «Είναι μισογύνης!»

Survivor: Ποιος θα κερδίσει στο αγώνισμα της Κυριακής; Το ξεχωριστό έπαθλο και οι τραυματισμοί! (Βίντεο)

Πολλοί το είδαν, λίγοι το παρατήρησαν! Η Λάουρα Νάργες «άδειασε» τους Διάσημους και υποστηρίζει τον μισθοφόρο για την επανάληψη του αγωνίσματος: «Κι εμείς το είχαμε κάνει, αλλά….» (Βίντεο)