\"Είναι κάτι που δεν συζητάω...\" Η συγκίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου για τα παιδιά της! Τα καρφιά για τους ανταγωνιστές της!

\
Συνέντευξη στα "Αποκαλυπτικά" παραχώρησε η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε εκτενώς στην ανανέωση του συμβολαίου της με το Έψιλον, και τα σχέδιά της από εδώ και πέρα.

"Ήταν η καλύτερη τηλεοπτική στιγμή της καριέρας μου, γιατί κάνω αυτό που μου αρέσει, ακριβώς όπως μου αρέσει, χωρίς καμία παρέμβαση. Και αυτό δεν το ανταλλάσσεις εύκολα με κάτι άλλο, αυτή την ελευθερία δεν την είχα ποτέ σε κάποιο βαθμό, μόνο στον Αντ1 σε κάποιο βαθμό. Αν με σεβαστούν και με προσέξουν σε ένα κανάλι, δεν φεύγω. Αν νιώσω ότι υποτιμάς τη δουλειά μου, θα φύγω! Διαβάστε παρακάτω...

Εγώ μένω πιστή στην ομάδα μου, αλλά γίνεται πλιάτσικο σε αυτή, γίνεται κάθε χρόνο. Η εκπομπή αυτή είναι φυτώριο, επειδή δουλεύουμε πάρα πολύ, και τους προβάλλω πάρα πολύ. Στο τέλος κάθε σεζόν, το περνάω αυτό, οι καλοί συνάδελφοι κάνουν πλιάτσικο στο φυτώριo μου. Απέναντι στην εντιμότητα μιας πρότασης, αν μου το πει, δεν έχω να πω κάτι, θα πω και συγχαρητήρια, εκεί που στενοχωριέμαι είναι με τις συμπεριφορές ανηθικότητας, να βγαίνει η εκπομπή σε δύο εβδομάδες, και ξαφνικά να γίνονται Λούηδες. Με την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά θα θυμώσω!" είπε, πετώντας τα καρφιά της σε αντίπαλες εκπομπές που "κλέβουν" συνεργάτες της.

"Έχω επιλέξει να έχω δίπλα μου ανθρώπους που απαιτούν αυτοί, όχι τόσο εγώ. Έχω κουραστεί πολύ. Υπάρχουν και οι οικονομικές απολαβές σημαντικές, όταν μάθει μια οικογένεια σε ένα συγκεκριμένο ρυθμό, συνηθίζει, βάζει υποχρεώσεις, και είναι δύσκολο να σταματήσεις. Ο γιος μου φεύγει εξωτερικό τον Σεπτέμβρη, είναι κάτι που δεν σκέφτομαι και δεν συζητάω! Νιώθω τύψεις που λείπω πολλές ώρες από τα παιδιά μου!" δήλωσε με εμφανή τη συγκίνηση στη φωνή της. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor – Αποκάλυψη! Η παραγωγή προωθεί τους «Διάσημους» για τη νίκη… Τα κομμένα πλάνα και η αποκάλυψη παίκτη που αλλάζει τα δεδομένα!

Απίστευτο κράξιμο στην Κατερίνα Καινούργιου στα social media για την κοτσάνα που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη! Γύρισε εναντίον της το κοινό!

«Εγώ ουδέποτε είπα ότι…» Η οργισμένη απάντηση του δημοσιογράφου στην Ελένη Μενεγάκη! Τι απαντά στην παρουσιάστρια;