Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο φαγητού...

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο φαγητού...

Πιστοί, όπως πάντα στο ραντεβού μας, εδώ στο youweekly.gr, σας έχουμε όλες τι εξελίξεις για το αγαπημένο Survivor...


Ως γνωστόν, το κομμάτι με τις διαρροές είναι αρκετά δύσκολο, αλλά φροντίζουμε πριν σας παρουσιάσουμε κάτι να το έχουμε διασταυρώσει από όλες τις πηγές μας.

Μάλιστα, σήμερα θα παρακολουθήσουμε ένα αγώνισμα ταχύτητας και στόχου, και φυσικά εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε ποια ομάδα θα καταφέρει να το κερδίσει. Διαβάστε παρακάτω...



Σήμερα, λοιπόν, αυτοί που θα καταφέρουν να κερδίσουν το αγώνισμα ταχύτητας και στόχου είναι οι Μαχητές, αφού φαίνεται πως ο αποψινός στίβος μάχης τους ανήκει. Σίγουρα στο σημερινό έπαθλο θα δούμε σαμπουάν λόγω χορηγίας, με τους παίκτες να έχουν την ευκαιρία να κάνουν το μπάνιο τους!!!

Πάντα τις πληροφορίες σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη και σε περίπτωση που αλλάξει το οτιδήποτε θα ενημερωθείτε κατευθείαν.

Χωρίς να το έχουμε επιβεβαιώσει, το μενού θα φέρει τους παίκτες για λίγο στην Ελλάδα, αφού πρόκειται για φασόλια, ένα φαγητό που σε όλους μας θυμίζει τη γιαγιά μας. Αυτή τη πληροφορία,τονίζω, δεν την έχουμε διασταυρώσει ακόμα!

Επειδή είστε ανυπόμονοι, σας δίνουμε τις πληροφορίες μας, ενώ σε λίγο θα σας έχουμε κι άλλες εξελίξεις!Θα θέλαμε να δείξετε την κατανόησή σας, διότι όπως όλοι γνωρίζετε οι διαρροές έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ!

Δείτε ακόμη στο youweekly.gr:

Μαγεία! Η φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου από την απόδραση του Σαββατοκύριακου!

Πρώην παίκτρια του Survivor ποζάρει με μαγιό και ρίχνει το διαδίκτυο με τις πόζες της (photo)

Survivor: Ο παίκτης του ριάλιτι που το έχει ρίξει στις… χορηγούμενες διαφημίσεις στο Instagram!