Σε δύσκολη θέση η Ελένη Μενεγάκη! Η αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη για την πρόταση γάμου και οι διηγήσεις που έφεραν σε αμηχανία την παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Σε δύσκολη θέση η Ελένη Μενεγάκη! Η αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη για την πρόταση γάμου και οι διηγήσεις που έφεραν σε αμηχανία την παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Η συζήτηση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κινούνταν γύρω από ατάκες διάσημων γυναικών για τους άντρες.


Όταν αναφέρθηκε μια ατάκα της Κατρίν Ντενέβ για τον γάμο, ο οποίος καταστρέφει τον έρωτα, η Κατερίνα Ζαρίφη έσπευσε να συμφωνήσει "με τη συνονόματη" λέγοντας:

"Πιστεύω ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα! Το έχουμε πει ότι έχει γίνει αυτή η κουβέντα με το Γιάννη και δεν!" αποκάλυψε η συνεργάτιδα της Ελένης. "Σου έχει προταθεί γάμος;" άρπαξε την ατάκα στον αέρα η Φωτεινή. "Άσε την τώρα, μην μπαίνεις στα προσωπικά της!" παρενέβη η Ελένη Μενεγάκη, προσπαθώντας να βγάλει τη συνεργάτιδά της από τη δύσκολη θέση. Διαβάστε παρακάτω...

Η συζήτηση προχώρησε και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αποκάλυψε ότι η ίδια ρώτησε τον σύζυγό της πόσες γυναίκες είχαν προηγηθεί αυτής στη ζωή του, για να πανικοβάλει την Ελένη, λέγοντας: "Μη, μη! Και στον σύζυγό σου να μείνουμε! Θα κάνω αέρα!"

Η περαιτέρω ατάκα της Φωτεινής ότι ξέρει απ' έξω τα τηλέφωνα όλων των πρώην των συντρόφων τους, και τσεκάρει τους συντρόφους της επισταμένα, έφερε στα όριά της την παρουσιάστρια, η οποία αναφώνησε: "Ωχ Παναγιά μου!"! Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

H Eιρήνη Παπαδοπούλου απαντά στον Λάμπρο Χούτο! Τα καρφιά της τραγουδίστριας για τους συμπαίκτες της: «Έφυγα γιατί δεν ήθελα να πέσω επίπεδο!» (Βίντεο)

Η δημόσια απολογία της Κατερίνας Καινούργιου στην Ελένη Μενεγάκη μετά το ξέσπασμα στην εκπομπή της: «Έχω περάσει δύσκολα, λίγο πιέστηκα…» (Βίντεο)

Τι αλλάζει στον γάμο Μπακογιάννη-Κοσιώνη μετά το θάνατο Μητσοτάκη; Όλο το ρεπορτάζ…(Βίντεο)