\"Της έδωσα κλωτσιά γιατί...!\" Το απίστευτο σκηνικό της Κατερίνας Ζαρίφη με μια φίλη της που εξομολογήθηκε on air! (Βίντεο)

\

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη συζητούσαν για κιλά και μεταβολισμούς, και η Κατερίνα Ζαρίφη άδραξε την ευκαιρία, για να διηγηθεί μια απίστευτη ιστορία με φίλη της, η οποία την εκνεύρισε:


"Να σας πω: ήρθε μία το Σαββατοκύριακο, δεν ζει τώρα της έδωσα κλωτσιά! Τι χαρακτηριστικό έχει; Τρώει τρώει και με το που τρώει σοκολάτα δουλεύει τούρμπο ο μεταβολισμός της, δηλαδή τρώει ένα ταψί μουσακά και λέει ας φάω μία σοκολάτα να αδυνατίσω και χάνει ενάμιση κιλό την ημέρα... Ε, δεν είχε άλλο, την έπνιξα, πηγαίνετε να την πάρετε από το νεκροταφείο!" είπε η Κατερίνα.

Η Ελιάνα μπήκε στη συζήτηση και ανέφερε ότι και η ίδια έφαγε περισσότερα παγωτά από όσα της επέτρεπε ο διαιτολόγος της την προηγούμενη εβδομάδα, κάνοντας έτσι μια μικρή ατασθαλία! Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

H Eιρήνη Παπαδοπούλου απαντά στον Λάμπρο Χούτο! Τα καρφιά της τραγουδίστριας για τους συμπαίκτες της: «Έφυγα γιατί δεν ήθελα να πέσω επίπεδο!» (Βίντεο)

Η δημόσια απολογία της Κατερίνας Καινούργιου στην Ελένη Μενεγάκη μετά το ξέσπασμα στην εκπομπή της: «Έχω περάσει δύσκολα, λίγο πιέστηκα…» (Βίντεο)

Τι αλλάζει στον γάμο Μπακογιάννη-Κοσιώνη μετά το θάνατο Μητσοτάκη; Όλο το ρεπορτάζ…(Βίντεο)