Ο Νίκος Κουρκούλης μιλά πρώτη φορά για τις αποτυχίες που έχει βιώσει, τα one night stands και την Κέλλυ Κελεκίδου!

Ο Νίκος Κουρκούλης μιλά πρώτη φορά για τις αποτυχίες που έχει βιώσει, τα one night stands και την Κέλλυ Κελεκίδου!

Ο Νίκος Κουρκούλης σε μία σπάνια συνέντευξη του στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το φημολογούμενο διαζύγιο με την Κέλλυ Κελεκίδου, βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους…


Ο τραγουδιστής, παρόλο που τελευταία δεν δίνει συνεντεύξεις, δεν δίστασε να αποκαλύψει στο Youweekly.gr πράγματα σχετικά με την προσωπική αλλά και την επαγγελματική του πορεία και το αν έχει βιώσει στη ζωή του την αποτυχία! Διαβάστε παρακάτω...



Έχουμε να τα πούμε περίπου μία δεκαετία. Νομίζω ότι γενικότερα δεν δίνεις πλέον συνεντεύξεις. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Είμαι από αυτούς που μιλάω μόνο όταν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος να αναφερθώ στα καλλιτεχνικά μου σχέδια, τα προσωπικά μου, όσο και για τα γενικότερα δρώμενα της χώρας μου.

Διαφέρεις, λοιπόν, από τους καλλιτέχνες που ενοχλούνται να μιλούν για κάτι παραπάνω από τη δουλειά τους.

Προσωπικά η ενόχληση σε μένα προκαλείται όταν η ερώτηση συνοδεύεται από αγένεια ή πολλές φορές όταν έρχομαι αντιμέτωπος από τις ίδιες ανούσιες ερωτήσεις.

Στο μυαλό μας σε έχουμε συνδέσει ερωτικά μόνο με την Κέλλυ Κελεκίδου. Αλήθεια, ήσουν χορτασμένος από γυναίκες πριν μπεις σε αυτή τη σχέση;

Ήμουν τυχερός στο θέμα γυναίκα, τόσο οι μόνιμοι δεσμοί μου όσο και οι πιο εφήμερες σχέσεις μου ήταν σημαντικές και ουσίας.

Απόλαυσες την περίοδο εκείνη τα one night stands;
Δεν ήταν πάντα επιλογή μου, δεν έψαχνα αυτό το πράγμα. Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ το όνομά μου σεξουαλικά για να ρίξω μια γυναίκα στο κρεβάτι, ωστόσο έχει συμβεί.

Έχεις μια πορεία 20 χρόνων στη δισκογραφία, που σου επιτρέπει να αισθάνεσαι αυτό που λέμε «πρώτο αντρικό όνομα». Αναγνωρίζεις αυτόν τον τίτλο στον εαυτό σου;

Θεωρώ προσβλητικούς τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς και δεν μου αρέσει καθόλου να τους ακούω. Δεν σου κρύβω, μάλιστα, ότι λυπάμαι όταν τους ακούω από νέους καλλιτέχνες που το βάζουν κιόλας ως στόχο ζωής. Έχω παρεξηγηθεί με γνωστούς συναδέλφους όταν μου είπαν: «Εγώ δεν μπορώ να είμαι δεύτερο όνομα». Δεν αποδέχομαι τέτοιου είδους τίτλους.

Αποτυχίες έχεις βιώσει;
Στα 27 χρόνια ζωντανών εμφανίσεων μπορώ να πω ότι στάθηκα τυχερός, αποφεύγοντας τις αποτυχίες μέσα από σωστές επιλογές και σκληρή δουλειά. Αυτό δεν σημαίνει ότι συνέβη το ίδιο και με τα τραγούδια μου, δεν τύγχαναν όλα της ίδιας αποδοχής.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1,5€

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Δεν λέω ποτέ ψέματα!» Η παρατήρηση της Ελένης Μενεγάκη στην Ελιάνα για τα κιλά της on air! (Βίντεο)

«Της έδωσα κλωτσιά γιατί…!» Το απίστευτο σκηνικό της Κατερίνας Ζαρίφη με μια φίλη της που εξομολογήθηκε on air! (Βίντεο)

Είναι γεγονός! Στην Ελλάδα η πρώτη ακαδημία σεξ με επικεφαλή την Ειρήνη Χειρδάρη! Πότε ανοίγει τις πύλες της;