Ξενύχτησε η Ελένη Μενεγάκη για το Survivor! Η ομάδα που υποστηρίζει, οι απορίες της για τον Μπο, και η ερώτηση στη Ζαρίφη αν θα πήγαινε στο ριάλιτι! (Βίντεο)

Ξενύχτησε η Ελένη Μενεγάκη για το Survivor! Η ομάδα που υποστηρίζει, οι απορίες της για τον Μπο, και η ερώτηση στη Ζαρίφη αν θα πήγαινε στο ριάλιτι! (Βίντεο)

Ντυμένη στα εμπριμέ έκανε την είσοδό της σήμερα στο πλατό η Ελένη Μενεγάκη.


Η λαμπερή παρουσιάστρια καλησπέρισε το κοινό και απευθυνόμενη στις συνεργάτιδές της, είπε: "Τι ωραία μέρα σήμερα, μόλις βγαίνει ο ήλιος, βγαίνει παντού σε χαμόγελα! Πιο χρωματιστή δεν γίνεται, έψαχνα κάτι να δίνει όλη αυτή τη ζωντάνια που μόνο ο ήλιος μπορεί να δώσει!" δείχνοντας πόσο πολύ έχει ενθουσιαστεί με την βελτίωση του καιρού και τον ήλιο που λάμπει έξω!

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στη διάσημη πλέον, γιαγιά Νίτσα που ξενυχτάει στην Αυστραλία για να παρακολουθήσει το Survivor: "Πρώτη φορά την ακούω! Γεια σου ρε γιαγιά Νίτσα!" είπε η Ελένη, δηλώνοντας πόσο πολύ της αρέσει, και αμέσως μετά, δεν δίστασε να αναφερθεί ανοιχτά στη γνώμη της για το ριάλιτι επιβίωσης: Διαβάστε παρακάτω...

"Κι εγώ πιο πολύ πήγαινα προς τους Μαχητές, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν συμπαθώ και παίκτες από τους Διάσημους, πάντα έλεγα ότι πρέπει να κερδίζουν όλοι, δεν ήθελα να κερδίζει ένας συνέχεια. Χτες, κάθισα, ξενύχτησα για να το δω μέχρι τέλους, κοιμήθηκα μόλις κέρδισε ο Χρανιώτης την ασυλία, εκεί έσβησα! Τέτοιο αγώνα σαν χτες, να παίζουν παραπάνω από την ψυχή τους, δεν έχω ξαναδεί, συγχαρητήρια στον Κώστα και τη Σάρα, γιατί χτες ήταν η μέρα τους! Αυτοί κέρδισαν!" ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τις απορίες της για τον Μπο:

"Από τα πολλά αγωνίσματα είναι το σώμα του Μπο τόσο καλό; Είναι άλλος άνθρωπος, σαν να πέταξε κάποιον από πάνω του. Μπας και κάνουν κάνα γυμναστήριο εκεί πέρα; Κατερίνα, εσύ θα πήγαινες;" ρώτησε τη συνεργάτιδά της και η απάντηση ήταν ξεκαρδιστική:

"Με το που συμπληρώνω την αίτηση, θα είχα λιποθυμήσει από τα αγωνίσματα, όχι να τρέξω κιόλας! Το ξέρω ότι το αθλητικό μου σώμα με καρφώνει, αλλά ας βαστηχτούμε! Άμα πέσω, μπορεί να βρούμε και πετρέλαιο! Άμα θέλω, θα έρθω να με κλειδώσετε σε καμιά σουίτα στην Άνδρο! Πιστεύω ότι θα φύγει ο Κοκκινάκης! Έχει ανέβει ο Μπο!" είπε ξεκαρδισμένη η Κατερίνα, σατιρίζοντας τον πολίστα των Διάσημων.

"Α, εκεί έχουμε συνέχεια και πολύ φαΐ, και μυρίζει!" απάντησε η Ελένη, αναφερόμενη στο σπίτι της στην Άνδρο, και πέρασε σε διαφημίσεις. Δείτε την έναρξη της εκπομπής στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Δείτε ολόκληρο το σημερινό αγώνισμα πριν παιχτεί στην τηλεόραση! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; (Βίντεο)

Survivor: Ο Ντάνος για πρώτη φορά ξεσπά και «καρφώνει» δημόσια την Βαλαβάνη: «Η Ευρυδίκη είναι αυτή που…» (Βίντεο)

Survivor: Διπροσωπία! Η ειρωνική κίνηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στους Μαχητές που κανείς δεν πήρε χαμπάρι! (Βίντεο)