Έπαθε πλάκα η Φαίη Σκορδά με τον Πάνο Ιωαννίδη! Η βόλτα στο πλατό, η επίσημη πρόταση και οι αμήχανες στιγμές on air! Όλα όσα εξομολογήθηκε ο κριτής του Master Chef...(Βίντεο)

Έπαθε πλάκα η Φαίη Σκορδά με τον Πάνο Ιωαννίδη! Η βόλτα στο πλατό, η επίσημη πρόταση και οι αμήχανες στιγμές on air! Όλα όσα εξομολογήθηκε ο κριτής του Master Chef...(Βίντεο)

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης.


Ο αγαπημένος σεφ μίλησε για τα προσωπικά και επαγγελματικά του, καθώς και για όσα σχεδιάζει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Φαίη Σκορδά έδειξε εντυπωσιασμένη από τον κριτή του Master Chef δεν δίστασε να σηκώσει τον σεφ όρθιο, ώστε να δείξει πόσο πανύψηλος είναι εν σχέσει με τον Θέμη Γεωργαντά, καθ' ότι είναι 1,94! Αμέσως μετά, τον έβαλε στην κουζίνα, για να δει πόσο ταιριάζει στην κουζίνα, με τόσο μεγάλο ύψος! Δείτε το απίστευτο περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί:



Αμέσως μετά, ξεκίνησε η συνέντευξη, με τον σεφ να εξηγεί για ποιο λόγο είχε αποχωρήσει από το Top Chef όπου συμμετείχε, και να εξηγεί πώς ξεκίνησε να ασχολείται με την μαγειρική, για τη διαμονή του στην Ιταλία για χάρη (και) του έρωτα, και την επιστροφή του στην Ελλάδα. "Υπήρξαν φορές όταν ήμουν παιδί που παρατούσα το παιχνίδι, για να μείνω στην κουζίνα με τη γιαγιά μου!" ανέφερε και συνέχισε:

"Όταν ξεκινούσα εγώ, το να είσαι μάγειρας ήταν σαν να είσαι οικοδόμος, δεν ήταν καθόλου trendy. Οι γονείς μου δούλευαν πάρα πολλές ώρες, οπότε έπρεπε να τους φτιάξω κάτι να φάω. Ο πατέρας μου σχεδίαζε κοσμήματα, τον έχουμε χάσει, το δαχτυλίδι που φοράω, είναι δώρο του, είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτό!" εξομολογήθηκε. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Αναφορικά με το πώς πήρε τον ρόλο του κριτή στο Master Chef, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε: "Το παρουσιαστικό μου δεν με βοήθησε καθόλου στην κουζίνα! Ούτε το να πάρω κάποιες δουλειές! Τις δουλειές τις παίρνεις λόγω γνώσης, εμπειρίας και του αποτελέσματός σου! Ήμουν Θεσσαλονίκη, είχα πάρει την απόφαση να μετακομίσω, είχα βρει μια δουλειά σε ένα εργοστάσιο ως food developer, ήμουν πολύ ευχαριστημένος, μου δόθηκε η ευκαιρία, λίγο το σκέφτηκα, και όταν τους ρώτησα γιατί εμένα, μου είπαν ότι είσαι σοβαρός, ξέρεις τη δουλειά σου και δεν είσαι ψώνιο. Έπαιξε ρόλο και το ότι έχω διδάξει σε σχολή ως καθηγητής.

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στις βασιλικές οικογένειες για τις οποίες έχει μαγειρέψει, και τα κοπλιμέντα που έχει λάβει για τον μουσακά του, ενώ Εξαρτάται από τις προτάσεις, δεν θα έκανα κάτι αν δεν ήταν αμιγώς μαγειρικό, θα έκανα κάτι καθαρά μαγειρικό, για να δείξω τις προτάσεις μου. προτάσεις είχα για πρωινά κανάλια, το δοκίμασα, αλλά δεν πιστεύω ότι μέσα σε 8 λεπτά μπορείς να δείξεις κάτι πραγματικά ωραίο! Έχω απορρίψει προτάσεις. Για μαγειρική εκπομπή δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση!

Δεν έτυχε να παντρευτώ, προφανώς γιατί δεν ολοκληρώθηκα μέσα από μία σχέση, αν και είμαι των μεγάλων σχέσεων. Αλλά ξέρεις κάτι; Όταν ρωτάω ευτυχισμένα ζευγάρια που είναι μαζί, μου λένε ότι κάτι έκανε κλικ μέσα μου. Αυτό το πράγμα δεν το έχω νιώσει. Δεν έχω κάνει ποτέ πρόταση γάμου. Μαθαίνω να μαγειρεύουν και μου μαγειρεύουν!" είπε, και η Φαίη αναφώνησε, με τις φωνές επιδοκιμασίας που ακούστηκαν στο ακουστικό της: "Χειροκροτάτε στο κοντρόλ; Πάτε καλά; Σας αρέσει ο Πάνος;" με τον σεφ να ευχαριστεί, μάλλον αμήχανα.

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στο φλερτ που τυχαίνει να έχει λάβει στο δρόμο ή σε μηνύματα θαυμασμού, και στην αναγνωρισιμότητα που λαμβάνει στο δημόσιο χώρο, ενώ όταν ρωτήθηκε αν είναι δεσμευμένος, απάντησε: "Είμαι σε μια πολύ μεγάλη σχέση τα τελευταία 23 χρόνια με την κουζίνα, δεν έχω σχέση. Έχει συμβεί να με φλερτάρει και αγόρι. Αντέδρασα χαμογελώντας, και ευχαριστώντας, εξηγώντας ότι δεν είναι το στυλ μου! Στο Master Chef είπα το ναι γιατί ήταν πολύ ποιοτικό. Δεν έχω κανένα σχέδιο για το καλοκαίρι, το έχω αφήσει τυχαία!"

Η Φαίη έβγαλε το ακουστικό εκνευρισμένη από το αυτί της, όταν άκουσε να της λένε ότι ο σεφ έχει ανοιχτή πρόταση από την εκπομπή για να παρευρεθεί στις εκπομπές στη Χηνίτσα, και του την μετέφερε επίσημα. Ο σεφ δεν απάντησε και φάνηκε να έρχεται σε αμηχανία, όταν η Φαίη επιχείρησε να τον ξανασηκώσει όρθιο. Όταν τον ευχαρίστησε, ο σεφ πήγε να σηκωθεί και η Φαίη του επεσήμανε ότι δεν έχει χαιρετήσει ακόμη το κοινό, ξεσπώντας σε γέλια! Ο Πάνος Ιωαννίδης επέστρεψε στη θέση του και η Φαίη ευχήθηκε καλό μεσημέρι, ακόμη ξεκαρδισμένη! Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Δείτε ολόκληρο το σημερινό αγώνισμα πριν παιχτεί στην τηλεόραση! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; (Βίντεο)

Survivor: Ο Ντάνος για πρώτη φορά ξεσπά και «καρφώνει» δημόσια την Βαλαβάνη: «Η Ευρυδίκη είναι αυτή που…» (Βίντεο)

Survivor: Διπροσωπία! Η ειρωνική κίνηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στους Μαχητές που κανείς δεν πήρε χαμπάρι! (Βίντεο)