Δούκισσα Νομικού: Σέξι φωτογράφιση 10 μέρες πριν το γάμο της - Η τρυφερή αποκάλυψη για τον άντρα της ζωής της!

Δούκισσα Νομικού: Σέξι φωτογράφιση 10 μέρες πριν το γάμο της - Η τρυφερή αποκάλυψη για τον άντρα της ζωής της!
Σε λίγο καιρό ο μυκονιάτικος ουρανός θα λάμπει από πυροτεχνήματα που θα σηματοδοτούν μια καινούρια αρχή στη ζωή της, δίπλα στον Δημήτρη Θεοδωρίδη, τον άντρα που ερωτεύτηκε σχεδόν κεραυνοβόλα, αγάπησε και πίστεψε μαζί του στο «για πάντα». Άλλωστε για την καλλονή παρουσιάστρια του ANT1 το συναίσθημα είχε πάντα τον τελευταίο λόγο και φαίνεται να τη δικαίωσε σε κάθε μάχη που έδωσε με τη λογική, σε αποφάσεις ζωής, προσωπικές και επαγγελματικές.

Ιδανική κόρη, τρυφερή αδελφή, αφοσιωμένη σύντροφος, πιστή φίλη, εξαιρετική επαγγελματίας, η Δούκισσα Νομικού υπερασπίζεται επάξια κάθε ρόλο της ως σύγχρονη γυναίκα στη ζωή. Μια ζωή που θυμίζει παραμύθι και το ξετυλίγει μαζί μας από την αρχή, με μία εκπληκτική συνέντευξη στον Γιώργο Μιχαλόπουλο και μία εντυπωσιακή φωτογράφιση στο Youweekly.gr...Διαβάστε παρακάτω...



Υπάρχουν φωτογραφίσεις για τις οποίες έχεις μετανιώσει; Αλήθεια μετά τον γάμο θα περιορίσεις το sexy στοιχείο όταν φωτογραφίζεσαι;
Μα δεν έχω κάνει και τίποτα extreme για να το μετανιώσω. Το πιο σύνηθες παράπονο των εκδοτών ήταν το γεγονός ότι αρνιόμουν πεισματικά να φωτογραφηθώ λίγο πιο sexy. Και αυτό θα συνεχίσει να είναι το παράπονό τους. (γέλια)

Σε λίγες μέρες εγκαταλείπεις τη single ζωή ! Γιατί εκείνος… για πάντα;
Γιατί αυτόν επέλεξε η καρδιά!



Πιστεύεις στο «για πάντα» αλήθεια;
Ναι, πιστεύω. Το έχω δει να συμβαίνει με τους γονείς μου. Εύχομαι να το ζήσω κι εγώ.
Ποια στιγμή συνειδητοποίησες ότι ο Δημήτρης είναι ο άντρας της ζωής σου;
Τώρα που το σκέφτομαι, το είχα καταλάβει από την πρώτη στιγμή που μου χαμογέλασε.

Θα άλλαζες με ευκολία το Νομικού σε κυρία Θεοδωρίδη ή λόγω καριέρας το θεωρείς απαγορευτικό κάτι τέτοιο;

Δούκισσα Θεοδωρίδη, λες; (γέλια)

Ένα παιδί είναι πάντα ευπρόσδεκτο στη ζωή σου ή πιστεύεις ότι στο σημείο που βρίσκεται σήμερα η καριέρα σου μπορεί και να σε πήγαινε πίσω;

Δεν είμαι γυναίκα-καριερίστα. Η οικογένεια, όπως είπα και πριν, ήταν πάντα αυτοσκοπός. Άλλωστε ποιος είπε πως δεν συνδυάζεται η μητρότητα με τη δουλειά; Θαυμάζω πάρα πολύ τις γυναίκες που τα συνδυάζουν όλα.



Οι προσκεκλημένοι στον γάμο σου είναι άνθρωποι που αγαπάτε και είστε σίγουροι ότι χαίρονται με τη χαρά σας ή υπάρχουν και καλεσμένοι στο πλαίσιο δημόσιων σχέσεων;

Δημόσιες σχέσεις δεν κάνουμε στη δουλειά μας, γιατί να κάνουμε στον γάμο μας; Θα είναι ένα πάρτι με φίλους. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.



Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Δούκισσας Νομικού στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1,5€

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! Οι δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου και η κόντρα με την Μενεγάκη που…συνεχίζεται τελικά!

Απίστευτο! Η Άντζελα Δημητρίου όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Άβαφη, αχτένιστη και με… καροτσάκι λαϊκής! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

«Θα πήγαινα στους Μαχητές, δεν έχουν δόλο και πονηριά!» Απίστευτα καρφιά της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τους Διασήμους! Γιατί δεν έχει βρεθεί με Χανταμπάκη και Χούτο; (Βίντεο)