Η εισβολή της Ηλιάκη στο Πρωινό και η θεατρινίστικη υποδοχή της Φαίης Σκορδά! Μπήκε τρέχοντας και την αγκάλιασε...(Βίντεο)

Η εισβολή της Ηλιάκη στο Πρωινό και η θεατρινίστικη υποδοχή της Φαίης Σκορδά! Μπήκε τρέχοντας και την αγκάλιασε...(Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε από τις διαφημίσεις, και ενώ ετοιμαζόταν να ξεκινήσει την ενότητα με τα ζώδια, έγινε κάτι απρόοπτο, που σίγουρα δεν το περίμενε!


Η Μαρία Ηλιάκη εισέβαλε στο πλατό κυριολεκτικά, άρπαξε την παρουσιάστρια και την έσφιξε στην αγκαλιά της, με την παρουσιάστρια να της λέει τα καλύτερα για την ανανέωση και τη σιλουέτα της. "Ρε Ηλιάκη, πολύ όμορφη είσαι! Αδυνάτισες, το σώμα σου είναι άλλο! Τι έκανες;

"Φοράω το πράσινο, το χρώμα της ελπίδας!" είπε η Μαρία Ηλιάκη, και η Φαίη την κάλεσε να μείνει μαζί τους σε όλη την ενότητα των ζωδίων. Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Ο Ντάνος ήρθε και με βρήκε…» Η αποκάλυψη του Πρόδρομου Καθηνιώτη για τον Αγγελόπουλο! Η άγνωστη σχέση του με τον παίκτη του Survivor! (Βίντεο)

Η πιο γλυκιά μανούλα! Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσολή ότι κάνει στις κόρες της! (Βίντεο)

Survivor: Πολλοί το είδαν, λίγοι το παρατήρησαν! Η κίνηση του Κοκκινάκη στον Σπαλιάρα, όταν αποχώρησε που τους πρόδωσε… (Βίντεο)