Η Μαρία Ηλιάκη μιλά για το τέλος των \"Ξαναδέστε τους\", τον χωρισμό και τις δύσκολες ώρες της! Το καρφί της Φαίης Σκορδά που την έφερε σε αμηχανία! (Βίντεο)

Η Μαρία Ηλιάκη μιλά για το τέλος των \

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η Μαρία Ηλιάκη.


Η παρουσιάστρια, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τέλος των "Ξαναδέστε τους", μίλησε για τα όσα πέρασε και για το πώς είναι σήμερα.

"Μη με ξαναπείς ξινό κορίτσι!" είπε η Ηλιάκη ενοχλημένη στον Θέμη, που την πάσαρε με αυτόν τον χαρακτηρισμό στη Φαίη Σκορδά για τη συνέντευξη. Διαβάστε παρακάτω...

"Το να είσαι γκρινιάρης, δεν είναι κακό. Το θέμα είναι να μην πειράζεις κανέναν! Αισθάνομαι ότι είμαι καλύτερη από πριν, ασχολούμαι και με το μέσα και με το έξω μου. Πάω συνέχεια κολυμβητήριο. Δεν είχα καμία σχέση με την κολύμβηση, τα έμαθα όλα, έχω πολύ ωραίο και καλό δάσκαλο, δεν μπορούσα να επιπλεύσω αρχικά. Είχα πολύ ελεύθερο χρόνο, οπότε για να μη στενοχωριέμαι, επειδή δεν ήταν καλή η περίοδος που πέρασε, το έριξα στη γυμναστική, που είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό εκτός από το σεξ.

Οτιδήποτε άσχημο, ακόμη και μετά από αποτυχίες και ήττες, κάπου βγάζει. Πάει η απαισιοδοξία, δεν πρόκειται να στενοχωρηθώ για τίποτα. Την είχα την απογοήτευση και τη μιζέρια μέσα μου, και λέω γιατί να χαλάσω την υγεία μου; Δεν ευχαριστιέμαι τη ζωή! Το τακ έγινε μόλις έχασα τη μαμά μου, μετά από 3-4 χρόνια, που άρχισα να συνέρχομαι. Βαρέθηκα να με βλέπω χάλια. Ήμουν πολύ χάλια. Όταν κάναμε το "Δέστε τους", δεν ήμουν καλά. Αισθανόμουν πολύ θλίψη, ήταν η δύσκολη περίοδος, που τη χάσαμε.

Αυτή η χρονιά, για άλλη μια φορά, ήταν διδακτική, Τα πέρασα όλα, χώρισα, κόπηκαν οι εκπομπές, όλα τα έζησα! Το πρώτο πράγμα είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, θέλει δουλειά, αλλά πρέπει να το κάνεις. Ήμουν πολύ χαρούμενη όταν ξεκινήσαμε την εκπομπή. Στενοχωρήθηα, ο εγωισμός πληγώθηκε, αλλά όλα είναι στη ζωή. Γιατί δεν πήγε καλά;

Πρώτον, ίσως δεν έπρεπε να επαναληφθούμε, κάναμε αυτό το λάθος με τον Νίκο, ζούμε σε μία άλλη Ελλάδα πια, μπορεί η ζώνη να άλλαξε, μπορεί εμείς να έπρεπε να δείξουμε κάτι καινούργιο, το καταλάβαμε ότι έπρεπε να εξελιχθεί και να αλλάξει. Πιστεύω ότι αν ήταν ακόμη στον αέρα, ένα 14-15% θα το έκανε, με τις αλλαγές.

Στον Σκάι, δεν έδεσε το γλυκό. Φταίγαμε και οι δύο, δεν προχώρησε το πράγμα. Οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους του Άλφα είναι υπέροχες. Δεν τσακωθήκαμε όταν μας ανακοίνωσε ο Σούσουλας ότι η εκπομπή κόβεται, παρ' ότι του είπαμε ότι είναι λάθος αυτό που κάνεις. Τι παρεξήγηση μπορεί να έχει γίνει με τον Σκάι, δεν θα απαντήσω ποτέ δημόσια, δεν έφυγα τσακωμένη από τον Σκάι. Δεν έχω ακόμη κάτι στο μυαλό μου, δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση, αλλά δεν σταματάω να σκέφτομαι" είπε η παρουσιάστρια. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



"Μου λείπει η καθημερινότητά μου, που σηκωνόμουν και πήγαινα στο γραφείο, γιατί η τηλεόραση είναι η δουλειά μου. Αλλά δεν έχω χάσει την επαφή μου με τον κόσμο, μιλάμε μέσα από το σάιτ. Για κάποιους μήνες άντεξα χωρίς τηλεόραση, αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω. Δεν θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να μην ξανακάνω ποτέ τηλεόραση, θεωρώ ότι έχω ακόμη πράγματα να δώσω, αλλά και να μη γίνει, θα βρω κάτι άλλο να κάνω, έχω μάθει να επιβιώνω!

Μετά το θάνατο της μητέρας μου, ξεκίνησα να εξερευνώ τον εαυτό μου. Αν δεν είσαι έτοιμος να το κάνεις, μην το κάνεις, γιατί μπορεί να ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου που δεν θες. Έχει να κάνει με παιδικά βιώματα, για κάποιο λόγο έχει συνηθίσει στη θλίψη.

Τον χωρισμό μόνο με αισιοδοξία μπορώ να τον αντιμετωπίσω, όχι εκείνη την ώρα, τότε κλαις και χτυπιέσαι! Τώρα δεν τον αντιμετωπίζω με θλίψη,τώρα τι να κάνω; Πάμε παρακάτω στη ζωή. Έχω πάει παρακάτω στη ζωή, ποιος δεν θέλει να προχωρήσει; Ξέρεις τι ζηλεύω; Ιστορίες που ακούω με ζευγάρι που είναι μαζί 50-60 χρόνια, πεθαίνει ο ένας, και ο άλλος μαραζώνει! Θα ήθελα κι εγώ στα 90 μου να το έχω ζήσει! Δεν είμαι τόσο αισιόδοξη, είναι και όλοι γύρω μου που χωρίζουν!" είπε, και η παρουσιάστρια ξεσπάθωσε: "Ε εντάξει είναι χαζή! Πόσο να κρατηθώ;"

Η Μαρία Ηλιάκη ζήτησε να παίξουν τα βιντεάκια που κάνει πλέον στο Youtube και εξήγησε το project πίσω από το νέο της αυτό εγχείρημα. Κάπου εκεί, η Φαίη τη ρώτησε: "Εσύ όταν ήρθες στην εκπομπή εδώ, νομίζω ότι ήσουν λίγο εγκρατής τηλεοπτικά. Την ατάκα που έχεις την κράτησες!"

"Δεν το έκανα συνειδητά, ή επίτηδες, μήπως την έλεγα και δεν την άκουγες;" απάντησε η παρουσιάστρια, μάλλον σε αμηχανία, και ρώτησε τη Φαίη αν της έλειψε. "Πάρα πολύ!" είπε η παρουσιάστρια και έκανε ένα μεγαλοπρεπέστατο σαρδάμ, αποχαιρετώντας το κοινό. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Αυτό δεν είναι Survivor, είναι διαγωνισμός μαγειρικής!» Απίστευτα σχόλια στο Πρωινό για το ριάλιτι! Η σπόντα για την Ευριδίκη Βαλαβάνη! (Βίντεο)

Αποκάλυψη! Survivor: Γιατί τσακώθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης τελικά; Η ώρα της αλήθειας…

Survivor: Η μεγάλη παγίδα που κρύβεται πίσω από την αλλαγή στην ψηφοφορία και το…στημένο! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!