Survivor: Το trailer της Κυριακής! Τα δάκρυα της Βαλαβάνη, τα καρφιά των \"Μαχητών\" και το... τελευταίο αγώνισμα για τις ομάδες! (Βίντεο)

Survivor: Το trailer της Κυριακής! Τα δάκρυα της Βαλαβάνη, τα καρφιά των \
Μετά την αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη από το Survivor αλλάζουν πολύ οι ισορροπίες στην ομάδα των "Διάσημων"...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, επανέρχεται ξανά στην πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν, ίδια με αυτή που είχε αποχωρήσει η φίλη της, Λάουρα Νάργες! Είναι γνωστό πως με τον Κώστα Κοκκινάκη είχαν πολύ καλές σχέσεις, φιλικές! Η νεαρή αθλητικογράφος με δάκρυα στα μάτια περιγράφει στην κάμερα τα συναισθήματα της και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται, καθώς δεν ήθελε να αποχωρήσει εκείνος αλλά ο Μπο. Διαβάστε παρακάτω...

Από την άλλη η υπόλοιπη ομάδα των "Διάσημων" προσπαθούν να είναι ήρεμοι, περιμένοντας τα ατομικά αγωνίσματα που θα αρχίσουν να δυσκολεύουν τους παίκτες σε προσωπικό επίπεδο!

Η ώρα του αγωνίσματος... "Μαχητές" και "Διάσημοι" θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού... Κάτι μεγάλο και πολύ λαχταριστό! Ένα αγώνισμα αρκετά απαιτητικό! Τέλος, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει στους παίκτες πως, την Κυριακή είναι ο τελευταίος αγώνας που παίζουν σαν ομάδες! Μετά ξεκινάνε τα ατομικά... Δείτε το τρειλερ στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Αυτό δεν είναι Survivor, είναι διαγωνισμός μαγειρικής!» Απίστευτα σχόλια στο Πρωινό για το ριάλιτι! Η σπόντα για την Ευριδίκη Βαλαβάνη! (Βίντεο)

Αποκάλυψη! Survivor: Γιατί τσακώθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης τελικά; Η ώρα της αλήθειας…

Survivor: Η μεγάλη παγίδα που κρύβεται πίσω από την αλλαγή στην ψηφοφορία και το…στημένο! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!