Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Καρβέλα μετά τον καυγά του με τον Μένιο Φουρθιώτη και τα απίστευτα σχόλια του Happy Day! (Βίντεο)

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Καρβέλα μετά τον καυγά του με τον Μένιο Φουρθιώτη και τα απίστευτα σχόλια του Happy Day! (Βίντεο)

Ο Νίκος Καρβέλας μετά τον έντονο διάλογο που είχε με τον Μένιο Φουρθιώτη κατά τη διάρκεια του Star Academy live, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media!


Η Άννα Βίσση ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον ίδιο και δύο σκυλιά στην αγκαλιά που από ότι καταλάβαμε δεν άρεσε καθόλου στο Happy Day!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες δεν δίστασαν να σχολιάσουν την εν λόγω φωτογραφία η οποί όπως είπαν δεν τον κολάκευε καθόλου! Διαβάστε παρακάτω...

"Εσύ κάνεις καθημερινά τέτοια φωτογράφιση με το μαύρο φρύδι και το άγριο ύφος έχοντας δυο σκυλιά αγκαλιά;" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ του Κώστα Φραγκολιά του άρεσε και την θεώρησε αστεία με αποτέλεσμα να του πουν "Μην χάσεις επαφή εσύ με την οικογένεια"! Δείτε τι απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Αντιγόνη Ψυχράμη μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης! Το πιο γλυκό στιγμιότυπο (Photo)

Survivor – Διαρροή: Άσχημα τα πράγματα για την Βαλαβάνη και ο παίκτης που θα μείνει…εκτός αγωνίσματος! Ποια ομάδα θα κερδίσει την Κυριακή;

Ποιος Αλβάρο; Δείτε τον κούκλο άντρα που έκλεψε την καρδιά της Αθηνάς Ωνάση! (Photos)