Survivor Πανόραμα: Η Ειρήνη Κολιδά μιλά πρώτη φορά για τα πέναλτι στους αγώνες και όσα δεν έχουν δείξει οι κάμερες! (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Η Ειρήνη Κολιδά μιλά πρώτη φορά για τα πέναλτι στους αγώνες και όσα δεν έχουν δείξει οι κάμερες! (Βίντεο)

Καλεσμένη στην σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, βρέθηκε η Ειρήνη Κολιδά!


Η πρώην παίκτρια των Μαχητών με αφορμή την ένσταση του μισθοφόρου στο αγώνισμα που ο Αγγελόπουλος δεν πάτησε το σκαλάκι που κανονικά ήταν μέσα στους κανονισμούς, αναφέρθηκε στην διαδικασία των αγωνισμάτων του παιχνιδιού και φυσικά στα πέναλτι.

Η ίδια είπε πως λογικά δεν φτάνει ο τηλεοπτικός χρόνος για να μας δείχνουν σε κάθε επεισόδιο τα πέναλτι που γίνονται στους αγώνες! Στη συνέχεια η Ειρήνη έφερε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από ένα δικό της πέναλτι όσο ήταν ακόμη στο παιχνίδι που δεν είδαμε ποτέ! Διαβάστε παρακάτω...

Αναφέρθηκε σε έναν αγώνα που ήταν 9-9 κι έπαιζε εκείνη με τον Μάριο και η Ευρυδίκη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Δείτε όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Αντιγόνη Ψυχράμη μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης! Το πιο γλυκό στιγμιότυπο (Photo)

Survivor – Διαρροή: Άσχημα τα πράγματα για την Βαλαβάνη και ο παίκτης που θα μείνει…εκτός αγωνίσματος! Ποια ομάδα θα κερδίσει την Κυριακή;

Ποιος Αλβάρο; Δείτε τον κούκλο άντρα που έκλεψε την καρδιά της Αθηνάς Ωνάση! (Photos)