Ξεκίνησαν τα μπάνια για την Ελένη Μενεγάκη! Αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό! Στα καλύτερα της από κυτταρίτιδα!

Ξεκίνησαν τα μπάνια για την Ελένη Μενεγάκη! Αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό! Στα καλύτερα της από κυτταρίτιδα!

Κοντοζυγώνει το καλοκαιράκι και η Ελένη Μενεγάκη, που δεν κρατιέται για να έρθει η λατρεμένη της εποχή, έβαλε κιόλας το μαγιό της απολαμβάνοντας τα πρώτα της μπάνια.


Η παρουσιάστρια για να λέμε και την αλήθεια, όσο αδύνατη και να ήταν, πάντα είχε κυτταρίτιδα και ιδιαίτερα πριν κάποια χρόνια! Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από ορισμένες αρετουσάριστες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει με την ίδια να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα! Διαβάστε παρακάτω...



Οι φωτογραφίες αυτές δεν πέρασαν ασχολίαστες και απαρατήρητες, αφού έτσι κι αλλιώς η παρουσιάστρια με μαγιό δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη!



Ωστόσο η ίδια, με σωστή διατροφή και άσκηση κατάφερε να φτιάξει το τέλειο κορμί και να εξαλείψει την κυτταρίτιδα η οποία όπως καταλαβαίνουμε δεν της άρεσε καθόλου!



Πλέον η Ελένη Μενεγάκη είναι στα καλύτερά της και το κορμί της θα το ζήλευαν ακόμα και οι 20άρες!





Μάλιστα ο διαιτολόγος της παρουσιάστριας, Ηλίας Σακκάς, αποκάλυψε στο Youweekly.gr τα μυστικά που την έκαναν να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα σε 3 μόλις εβδομάδες! Δείτε το διατροφικό της πλάνο εδώ!

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Καταδικάστηκε σε 7 μήνες φυλάκιση με αναστολή η Έλλη Κοκκίνου! Τι συνέβη;

Show You Thing You Can Dance: Παίκτρια του show ξέσπασε σε λυγμούς! Τι συνέβη;

Ακομπλεξάριστη! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με φόρμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ για ψώνια στο σούπερ μάρκετ! Φωτογραφίες ντοκουμέντο