\"Το Survivor δημιουργεί εξάρτηση στους τηλεθεατές με τα ερωτικά τρίγωνα και τις δολοπλοκίες! Εύχομαι να...\" Έλληνας ηθοποιός κατακεραυνώνει το ριάλιτι!

\
Το φαινόμενο Survivor σχολιάζετε παντού.

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποίος στο TvΜανία δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στο ριάλιτι show που έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσιάκκα, ο οποίος όπως φαίνεται είναι δυσαρεστημένος από όλον αυτό τον εθισμό που έχει δημιουργήσει το παιχνίδι. Δείτε όλα όσα δήλωσε παρακάτω:

Και πώς κρίνεις το φαινόμενο κοινωνικού παροξυσμού που λέγεται «Survivor»;

Το τηλεοπτικό κοινό αποφασίζει και ψηφίζει τι πουλά και τι δεν πουλά στην τηλεόραση. Αυτή τη στιγμή λοιπόν ψηφίζει με συντριπτική πλειοψηφία «Survivor». Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου παιχνιδιού η αποδοχή του από τον κόσμο είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι μια μεγάλη κουβέντα που δεν μπορούμε να την κάνουμε στα πλαίσια αυτής της συνέντευξης, θα πω μόνο ένα λόγο που νομίζω ότι βοήθησε στην επιτυχία του. Πέρα από το στήσιμο και την όλη φιλοσοφία του που δημιουργεί μια εξάρτηση στον θεατή και μια ταύτιση με τους παίκτες ήρθε σε μια στιγμή που ο κόσμος κουράστηκε με αυτό που δίνουν οι καθημερινές σαπουνόπερες. Δολοπλοκίες, απαγωγές, αρρώστιες, κρυμμένα μυστικά, ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα, πολύγωνα.

Μόδα είναι θα περάσει;

Το καθετί κάνει τον κύκλο του. Σίγουρα θα κυριαρχήσει και του χρόνου, μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο που θα συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό. Αυτό το άλλο εύχομαι να είναι μια τηλεοπτική σειρά.



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ακομπλεξάριστη! Η Σμαράγδα Καρύδη ποζάρει με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς! Πιο αδύνατη από ποτέ… (Photo)

Τζίνα Αλιμόνου: Χαμογελαστή και ευδιάθετη σε βραδινή έξοδό της μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Παύλο Βαρδινογιάννη! (Photos)

Η πρώτη φωτογραφία του Κώστα Κοκκινάκη αγκαλιά με την κόρη του μετά την επιστροφή του από το Survivor! Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο (Photo)