Η πρώτη ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο! Δείτε τι ανέβασε...

Η πρώτη ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο! Δείτε τι ανέβασε...

Πριν κάποιες μέρες η Χριστίνα Μπόμπα είχε ένα ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο, ευτυχώς όχι σοβαρό!


Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε μέσα από το Youweekly.gr, η αγαπημένη του Σάκη Τανιμανίδη μεταφέρθηκε στο πιο κοντινό νοσοκομείο του νησιού επειδή χτύπησε το πόδι της.

Η ίδια μετά την νοσηλεία της στο νοσοκομείο απτόητη, συνέχισε να ανεβάζει φωτογραφίες από την όμορφη εμπειρία που είχε στο εξωτικό μέρος της Καραϊβικής, που έχει πάει με σκοπό να βρίσκεται στο πλευρό του παρουσιαστή του Survivor! Διαβάστε παρακάτω...

Η Χριστίνα ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απεικονίζεται η ίδια στους καταρράκτες της περιοχής! "The #beautyofnature at its best! #waterfalls #adventureseeker", έγραψε στη λεζάντα! Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:



The #beautyofnature at its best! #waterfalls #adventureseeker


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις






Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τα συγκινητικά λόγια των κοντινών του ανθρώπων! Όλα όσα δήλωσαν on camera…(Βίντεο)

Οι συγκινητικές δηλώσεις της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον γιο της και οι φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη Σκιαθο! (Βίντεο)

«Με σοκάρει που είναι τόσο ψυχρός!» Το «Φτιάξε καφέ» αδειάζει τον Κώστα Κοκκινάκη! Τα σχόλια για την άφιξή του στο αεροδρόμιο…(Βίντεο)