Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Όταν ο Αγγελόπουλος συνάντησε την Δέσποινα Βανδή! Βίντεο ντοκουμέντο από τα παλιά...

Όταν ο Αγγελόπουλος συνάντησε την Δέσποινα Βανδή! Βίντεο ντοκουμέντο από τα παλιά...
News 06.06.2017 17:01

Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor έχει παρελθόν και το Youweekly.gr σας το αποκαλύπτει σιγά και μεθοδικά.

Το βίντεο αυτό που θα σας αποκαλύψει το Youweekly.gr σήμερα είναι ένα βίντεο από τα παλιά...

Τότε που ο Ντάνος ήταν security και face control σε γνωστό κλαμπ της Σκιάθου. Αλλάς ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... διαβάστε παρακάτω...Ήταν καλοκαίρι του 2014, όταν η Δέσποινα Βανδή έκανε το κορυφαίο της live στο αγαπημένο νησί της Σκιάθου με location το απόλυτο σημείο συνάντησης της νεολαίας το bananistas!

Χιλιάδες κόσμος πήγε να ακούσει την απόλυτη star γι αυτό το λόγο η ανάγκη για την ασφάλεια του event και της Δέσποινας ήταν τεράστια!

Επιστρατεύτηκε, λοιπόν, όλο το νησί να βοηθήσει και ένας από αυτούς φυσικά ήταν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Βρέθηκε εκεί λοιπόν και με το κέφι, το χαμόγελο και την ταυτόχρονη αυστηρότητά του μαγνήτισε βλέμματα! Δείτε παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο από εκείνη την ημέρα:Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor Πανόραμα: Ο Κώστας Κοκκινάκης «έδωσε» στεγνά την παραγωγή! Τα πλάνα που δεν είδαμε και το φαγητό που τους έδωσαν κρυφά (Βίντεο)

Η Δήμητρα Ματσούκα αποχαιρέτησε τα μακριά της μαλλιά! Δείτε το νέο της look! Πώς σας φαίνεται; (Photos)

Survivor Πανόραμα: Το ξέσπασμα του Κώστα Κοκκινάκη για όσους υποστήριξαν ότι χλεύασε τον Αγγελόπουλο με την φωτογραφία που ανέβασε (Βίντεο)

Share