Αυτή είναι η εικόνα που έκανε τάμα ο Ντάνος στη Σκιάθο! Όσα αποκαλύπτει ο ηγούμενος για τον παίκτη των Διάσημων! (Βίντεο)

Αυτή είναι η εικόνα που έκανε τάμα ο Ντάνος στη Σκιάθο! Όσα αποκαλύπτει ο ηγούμενος για τον παίκτη των Διάσημων! (Βίντεο)

Στον Κώστα Τσουρό και το Πρωινό μίλησε ο ηγούμενος της Μονής Ευαγγελιστρίας πατέρας Ιωσήφ, όπου ο Ντάνος έχει αφιερώσει και μία εικόνα, προβαίνοντας σε αποκαλύψεις για τον παίκτη των Διάσημων. Ο ιερωμένος υπήρξε συμμαθητής του Γιώργου Αγγελόπουλου και μίλησε για αυτόν.


"Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, μεγαλώσαμε μαζί, στην ίδια γειτονιά, διπλανοί στο θρανίο, κάτσαμε μαζί. Συμμετέχει στη Μεγαλοβδομάδα, τον 15αύγουστο, έρχεται στο μοναστήρι μας, σηκώνει τον Επιτάφιο, το έχει σαν τάμα!

Θυμάμαι ένα παιδί απλό, αγαπητό, και κυρίως από τις κοπέλες, δραστήριος, είμασταν παπαδάκια μαζί, και πολλές φορές μαλώναμε ποιος θα βάλει καλύτερη στολή. Ήταν ο γόης του σχολείου, όταν έφυγε για το παιχνίδι, μου έστειλε ένα μήνυμα ότι φεύγει και να εύχομαι για εκείνον να πάνε όλα καλά. Διαβάστε παρακάτω...

Αυτή είναι η εικόνα που έκανε δωρεά, και έχει από πίσω και την αφιέρωσή του!" είπε ο ηγούμενος, δείχνοντας μάλιστα και την αφιέρωση on camera! Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Το πρόβλημα που ανάγκασε την Λάουρα Νάργες να βγάλει τα κοτσιδάκια! Δεν φαντάζεστε πόση ώρα έκαναν να τις τα αφαιρέσουν!

«Μάριε, είμαι το κορίτσι σου όταν βγεις!» Απίστευτη δήλωση on air από την Κατερίνα Καινούργιου…(Βίντεο)

«O Στέλιος που γνώρισα εγώ ήταν…» Αποκαλύψεις για τον Χανταμπάκη από τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη! Η απίθανη ατάκα του για τη Λάουρα! (Βίντεο)