\"Μπαίνει όλο μέσα!\" Πανικός στο Πρωινό με τις φωτογραφίες της Στικούδη με μαγιό! \"Αν σε πιάσει φαγούρα, τι κάνεις;\" (Βίντεο)

\

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Στικούδη στο περιοδικό You με το αποκαλυπτικότατο μαγιό, προκάλεσαν καταιγισμό σχολίων στο Πρωινό, και ακούστηκαν στον αέρα τα απίστευτα:


"Όλα παιδιά, είναι κανονικά, ακτινογραφία κάνεις! Μπαίνει όλο μέσα! Από πίσω είναι φοβερό, είναι κόλαση! Έχει κάνει και τέλεια αποτρίχωση! Δεν είναι βολικό αυτό το μαγιό, αν σε πιάσει φαγούρα τι κάνεις;" ήταν τα απίστευτα σχόλια του πάνελ, που προκάλεσαν την αντίδραση της Φαίης, που προσπάθησε να σταματήσει την κατάσταση από το να εκτροχιαστεί εντελώς!

"Μπορείς να σταματήσεις; Δεν θέλω να σχολιάσεις καθόλου. Αυτό είναι να το βλέπουμε μιουτ (mute)!" είπε η Φαίη, και προκάλεσε τα γέλια των συνεργατών της, αλλάζοντας θέμα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Το πρόβλημα που ανάγκασε την Λάουρα Νάργες να βγάλει τα κοτσιδάκια! Δεν φαντάζεστε πόση ώρα έκαναν να τις τα αφαιρέσουν!

«Μάριε, είμαι το κορίτσι σου όταν βγεις!» Απίστευτη δήλωση on air από την Κατερίνα Καινούργιου…(Βίντεο)

«O Στέλιος που γνώρισα εγώ ήταν…» Αποκαλύψεις για τον Χανταμπάκη από τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη! Η απίθανη ατάκα του για τη Λάουρα! (Βίντεο)