Έκπληκτη η Φαίη Σκορδά με την Άννα Πρέλεβιτς! Η απίστευτη ατάκα του Γεωργαντά on air που την άφησε κάγκελο! (Βίντεο)

Έκπληκτη η Φαίη Σκορδά με την Άννα Πρέλεβιτς! Η απίστευτη ατάκα του Γεωργαντά on air που την άφησε κάγκελο! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά είχε καλεσμένη την Άννα Πρέλεβιτς, για να της παρουσιάσει ένα προϊόν ομορφιάς, και δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της για το πόσο πανύψηλη είναι η πρώην Σταρ Ελλάς, φέρνοντάς την μπροστά και συγκρίνοντάς την με την ίδια και το Θέμη!


"Ίδιο ύψος πρέπει να έχουμε, ντρέπομαι λίγο, είμαι με το σανδάλι! 41 νούμερο φοράω!" είπε το μοντέλο αμήχανα, και ο Θέμης παρατήρησε "Έχεις τεράστιο πόδι, σαν 45 φαίνεται!" προκαλώντας την παρατήρηση της Φαίης, ότι το πόδι της είναι αυτό που παρατήρησε πάνω της.

Τότε ο Θέμης, ατάραχος, της πέταξε: "Επειδή τρέχεις πολύ, την ξέρω 100 χρόνια από το Mad, οπότε το ποδαράκι δεν το είχα δει, και έχω ένα θέμα για τα δάχτυλα, σου τα είπα τώρα όλα; Και τα δικά σου δαχτυλάκια τα βλέπω κάθε μέρα και είναι υπέροχα!" αποστομώνοντάς την. Η Φαίη έκανε μια γκριμάτσα ντροπής και πήρε την Άννα Πρέλεβιτς παράμερα, μονολογώντας: "Έλα εδώ, κορίτσι μου, άσ'τον αυτόν..." Δείτε το σκηνικό στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Το πρόβλημα που ανάγκασε την Λάουρα Νάργες να βγάλει τα κοτσιδάκια! Δεν φαντάζεστε πόση ώρα έκαναν να τις τα αφαιρέσουν!

«Μάριε, είμαι το κορίτσι σου όταν βγεις!» Απίστευτη δήλωση on air από την Κατερίνα Καινούργιου…(Βίντεο)

«O Στέλιος που γνώρισα εγώ ήταν…» Αποκαλύψεις για τον Χανταμπάκη από τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη! Η απίθανη ατάκα του για τη Λάουρα! (Βίντεο)