Survivor Πανόραμα: Πρόβλημα υγείας για παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης! Ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνισή της στο πλατό! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Πρόβλημα υγείας για παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης! Ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνισή της στο πλατό! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Η Ελεονώρα Μελέτη καθημερινά μέσα από την εκπομπή της, Survivor Πανόραμα, σχολιάζει με παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και με διάσημους που παρακολουθούν φανατικά το παιχνίδι, όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο!


Σήμερα στην εκπομπή της γι' αυτό το σκοπό βρέθηκε καλεσμένη η Αγγελική Ηλιάδη και μόνο καθώς η παίκτρια του παιχνιδιού που θα βρισκόταν εκεί, τελευταία στιγμή το "ακύρωσε" επειδή αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας!

Ο λόγος για την...Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου! Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελεονώρα Μελέτη δικαιολόγησε την απουσία της πρώην παίκτριας από την ομάδα των "Μαχητών λέγοντας: "Ήταν να έρθει το κορίτσι μας εδώ, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, αλλά ένα πρόβλημα υγείας της στέρησε τη δυνατότητα να μπορέσει να είναι σήμερα κοντά μας! Περαστικά στο κορίτσι! Καταλαβαίνουμε...", είπε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Το πρόβλημα που ανάγκασε την Λάουρα Νάργες να βγάλει τα κοτσιδάκια! Δεν φαντάζεστε πόση ώρα έκαναν να τις τα αφαιρέσουν!

«Μάριε, είμαι το κορίτσι σου όταν βγεις!» Απίστευτη δήλωση on air από την Κατερίνα Καινούργιου…(Βίντεο)

«O Στέλιος που γνώρισα εγώ ήταν…» Αποκαλύψεις για τον Χανταμπάκη από τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη! Η απίθανη ατάκα του για τη Λάουρα! (Βίντεο)