Μαλού: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την είδηση εγκυμοσύνης (Photo)

Μαλού: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την είδηση εγκυμοσύνης (Photo)

Η Μαλού διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.


Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης και περιμένει πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Χουάν Ροντρίγκεζ.

Η Μαλού σήμερα γιόρτασε τα γενέθλια της και με ένα υπέροχα όμορφο κείμενο στο Instagram, που συνοδευόταν από μια φωτογραφία αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο ευχάριστο αυτό γεγονός. Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:



"Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας και την αγάπη που μου στείλατε τη μέρα των γενεθλίων μου .... Όλα αυτά τα χρόνια σβήνοντας τη τούρτα μου πέρασαν από τη σκέψη μου λίγο πριν το "φου" δεκάδες ευχές ..."εσένα" δεν περναγε από το μυαλό μου ποτέ μέχρι τώρα να σε ζητήσω ,ίσως δεν τολμούσα , ίσως δεν ήταν η στιγμή ...φέτος ηρθες με φόρα και δικαιωματικά η ευχή μου αυτή είναι όλη δίκη σου ...όλες οι ευχές μου από εδώ και πέρα σου ανήκουν"

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor Πανόραμα: Πρόβλημα υγείας για παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης! Ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνισή της στο πλατό! Τι συνέβη; (Βίντεο)

«Μου έφτιαξες τη διάθεση!» Έπαθε πλάκα η Ελένη Μενεγάκη με τον εντυπωσιακό της καλεσμένο! Άρχισε να τον μυρίζει…(Βίντεο)

Η γλυκιά εξομολόγηση και η τρυφερή φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα για τον Σάκη Τανιμανίδη! Δείτε τι ανέβασε τώρα που είναι μακριά…