Στέλιος Χανταμπάκης: Ξέσκισε δημοσίως τον Γιώργο Αγγελόπουλο και αποκάλυψε το παρασκήνιο του καυγά: \"Ήθελε κάμερες για να κάνει την προσευχή του...\" (Βίντεο)

Στέλιος Χανταμπάκης: Ξέσκισε δημοσίως τον Γιώργο Αγγελόπουλο και αποκάλυψε το παρασκήνιο του καυγά: \

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης!


Ο πρώην παίκτης των "Διάσημων", ο οποίος μετά από τόσο καιρό και ύστερα από την πρώτη συνέντευξη που έδωσε στο νησί της Καραϊβικής, αποφάσισε να βρεθεί στο Survivor Πανόραμα για να δώσει τις δικές του απαντήσεις!

Ο ίδιος φυσικά δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει σε όλα όσα ακούστηκαν για τον καυγά του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και δεν δίστασε να δώσει στεγνά τον συμπαίκτη του για κάποιες συμπεριφορές που είχε τις οποίες δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες! Διαβάστε παρακάτω...

Η αλήθεια είναι ότι μας ξάφνιασαν πάρα πολύ αυτά που είπε, εφόσον είναι αλήθεια όπως υποστήριξε ο ίδιος, και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο του καυγά:

"Αρχικά κάτι που δεν παρατηρήσατε είναι ότι ο καυγάς αυτός ήταν από δύο μέρες γιατί σε κάποιο σημείο ακούγεται ο Αγγελόπουλος που μου λέει για "προχθές", αλλά πάμε σε αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος! Εγώ εκνευρίστηκα όπως είδατε στην αντιπαράθεση για το φαγητό και ο Γιώργος ενώ ήξερε ότι είναι ανοιχτές οι κάμερες σηκώθηκε κι έφυγε επίτηδες για να δείξει ότι φταίω εγώ και άφησε να εννοηθεί ότι εγώ δεν σέβομαι το φαγητό και ότι είναι ιερή αυτή η στιγμή", είπε χαρακτηριστικά και ΠΡΟΣΟΧΉ τώρα έρχεται η βόμβα από τον Στέλιο Χανταμπάκη:

"Αυτό που επίσης δεν ξέρει ο κόσμος είναι πως όταν εγώ του είπα "Ντάνο έλα θα κάνουμε και τον σταυρό μας" το είπα γιατί είχε προηγηθεί ένα περιστατικό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος όταν ήταν κλειστές οι κάμερες πριν φάμε μας φώναξε να κάνουμε προσευχή και φώναξε και τις κάμερες να γράφουν αυτή τη στιγμή, όλη η ομάδα, όχι μόνο εγώ, του "την είπαμε" και του εξηγήσαμε ότι δεν θέλουμε να πουλήσουμε την προσευχή μας στο κοινό και αρνηθήκαμε να το κάνουμε, δηλαδή να προσευχηθούμε για τις κάμερες, γι' αυτό μετά του το είπα αυτό!

Απλά εσείς δεν το είδατε και δεν μπορέσατε να καταλάβετε τι συνέβη! Δεν ειρωνεύτηκα την προσευχή του απλά ειρωνεύτηκα την κίνηση που ήθελε κάμερες για να την κάνει! Κι όταν ήρθε και μου τράβηξε την πετσέτα από τα μάτια, μου την τράβηξε με πάρα πολύ δύναμη, κι εγώ δεν αφήνω κανέναν να κάνει κινήσεις πάνω μου, και κανένας άνθρωπος δεν θα πρέπει να αφήνει να κάνουν χειρονομίες πάνω του και όμως παρά που ήθελα να είμαι απότομος, ηρέμησα γιατί θεώρησα ότι ο κόσμος θα δει το δίκιο αλλά τελικά έτσι όπως φάνηκε ήταν λες και ειρωνεύτηκα εγώ και βγήκα μπλεγμένος! Δείτε τα ασύλληπτα καρφιά στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η διαγωνιζόμενη στο «Master Chef» που έκανε ότι δεν άκουγε τον Σωτήρη Κοντιζά με αποτέλεσμα… να τον εξοργίσει! (Βίντεο)

Λιώσαμε! Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη on air στη δυναμική Μαρινούλα της και το σχόλιο για την ηλικία της! (Βίντεο)

Πολύ «κακό» για το «τίποτα»! Δεν φαντάζεστε τι έκλεψαν οι «Μαχητές» από τους κατοίκους του Άγιου Δομίνικου! Επιτέλους μάθαμε…