Η συγκίνηση της Μαρίας Μπεκατώρου on camera! Γιατί λύγισε η παρουσιάστρια; (Βίντεο)

Η συγκίνηση της Μαρίας Μπεκατώρου on camera! Γιατί λύγισε η παρουσιάστρια; (Βίντεο)
Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στα "Αποκαλυπτικά" για τη σεζόν που πέρασε, τη διαμάχη Ουγγαρέζου-Κωνσταντάρα, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

"Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν σκαμπανεβάσματα, όμως ένιωσα ότι κάνω αυτό που αγαπώ και το κάνω όπως μπορώ εγώ. Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία, έχω την προσωπική μου ισορροπία σε αυτό το κομμάτι. Χάρηκα πολύ όταν το κανάλι αποφάσισε να μετακινήσει την εκπομπή από το μεσημέρι, πρωί. Διαβάστε παρακάτω...

Δεν υπάρχει καμία διαφωνία ανάμεσα στον Δημήτρη και τον Λάμπρο. Δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ τους, τον έχεις τον Λάμπρο όπως τον βλέπεις να τσακώνεται; Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που σέβεται, και δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Υπάρχουν φορές που έχω σφίξει τα δόντια για να μην αντιδράσω σε κάτι που μπορεί να με έχει στεναχωρήσει. Στις εντάσεις εγώ φεύγω, υπάρχει μια τοξικότητα, ναι, είναι αρκετα ανταγωνιστικός ο χώρος!"

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της on camera όταν η δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε εκείνη ως "το κορίτσι της διπλανής πόρτας". "Με βοήθησε πάρα πολύ αυτό, γιατί... να τώρα λίγο συγκινούμαι! Δεν το έχω παλέψει, ή προσπαθήσει για να το κάνω! Χαίρομαι πολύ που αντιλαμβάνομαι από τον κόσμο, ότι όντως με αγαπάνε! Αυτό θα κρατήσω σαν φυλαχτό!" εύπε η παρουσιάστρια, ενώ η ίδια αναφέρθηκε και στον Γιάννη Λάτσιο, ευχαριστώντας τον για τον δρόμο που της άνοιξε στον Ant1. "Χάρηκα πάρα πολύ που είναι εδώ, και αφού τον έουμε εδώ, όλα καλά!" Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η τρυφερή φωτογραφία και οι ευχές του Γιώργου Καπουτζίδη, λίγο πριν τον γάμο της Δούκισσας Νομικού!

«Όσο μεγαλώνει ο άντρας, μικραίνει το π@#ς του!» Απίστευτα σχόλια από τον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα της εκπομπής του! Άγριο κράξιμο στα «Αποκαλυπτικά»: «Του γιατρού!»

Survivor: Δείτε πρώτοι το αγώνισμα της Κυριακής! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; (Βίντεο)