Τι είδαμε στο Survivor: Η χαρά του Σπαλιάρα με την αποχώρηση του Μπο, το ονειρεμένο έπαθλο, η μεγάλη νίκη και το μεγάλο παράπονο του Αγγελόπουλου για τις νίκες! (Βίντεο)

Τι είδαμε στο Survivor: Η χαρά του Σπαλιάρα με την αποχώρηση του Μπο, το ονειρεμένο έπαθλο, η μεγάλη νίκη και το μεγάλο παράπονο του Αγγελόπουλου για τις νίκες! (Βίντεο)

Άλλο ένα καθηλωτικό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά.


Όπως ξέρετε το παιχνίδι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και οι παίκτες χθες διαγωνίστηκαν για το έπαθλο του φαγητού! Αυτό από μόνο του λέει πολλά για τον χαμό που πρόκειται να συμβεί.

Ας μην μένουμε όμως στα λόγια, πάμε να δούμε με τη σειρά όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο! Διαβάστε παρακάτω…

Αποχώρησε και ο Μπο από την ομάδα των Διάσημων και πλέον έχουν μείνει μόνο 3 άτομα από εκεί που ξεκίνησαν 12…

Όπως καταλαβαίνετε αυτό τους φαίνεται παράξενο, ειδικά η αποχώρηση του Μπο, αφού οι 4 τους είχαν γίνει μια ωραία παρεούλα!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έλεγε ότι νιώθει περίεργα και πλέον θα κοιμάται με τον Αγγελόπουλο μόνο στην καλύβα αφού ο Χρανιώτης κοιμάται έξω ενώ εκείνος με την σειρά του, ο Γιώργος Χρανιώτης είπε: «Το μετάνιωσα που δεν το χαρήκαμε που ήμασταν οι 4 μας…. και ασχολούμασταν με άλλα»! -Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Ποιος μπορεί να ξεχάσει την κίνηση που συζητήθηκε τόσο πολύ, τον «κρυφό πανηγυρισμό» του Γιάννη Σπαλιάρα, στο συμβούλιο του νησιού, όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Μπο, κάτι που στους περισσότερους τηλεθεατές δεν άρεσε!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε σήμερα ανοιχτά γι’αυτό και το επιβεβαίωσε ότι χάρηκε πολύ που αποχώρησε λέγοντας:

«Ήταν δίκαιο να φύγει ο Μπο γιατί έχει δώσει πολύ πιο λίγα από τον Χρανιώτη. Δεν έχει να κάνει ότι είχε βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό, κοιτάς ένα σύνολο των τελευταίων μηνών! Εγώ όταν άκουσα ότι αποχωρεί χάρηκα πάρα πολύ! Νομίζω ότι δεν μπόρεσα να κρύψω την χαρά μου στο συμβούλιο!» – Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Το έπαθλο σήμερα για τη νικητήρια ομάδα, όπως σας είχε γράψει το Youweekly.gr που επιβεβαιωθήκαμε για ακόμη μία φορά, είναι προϊόντα περιποίησης FA και σπα σε ξενοδοχείο!

Λίγο πριν τα ματσαρίσμαρα, οι Διάσημοι συζητούσαν για το αγώνισμα κι εκείνη την ώρα ήρθε το… καρφί του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε ένα αστείο λέγοντας πως περιμένει να πάνε ξενοδοχείο να κάνουν μπάνιο, εννοώντας ότι η νίκη είναι σίγουρα δική τους! Η Βαλαβάνη τότε, του είπε να σταματήσει να το ματιάζει, ενώ εντύπωση έκανε το…πλάγιο καρφί του Γιώργου Αγγελόπουλου ο οποίος είπε:

«Δεν σταματάς λέω εγώ; Κοίτα εκεί τι αγώνας μας περιμένει; Καλύτερα μην λέμε πολλά!!! Άσε τις Σπαλιαρίστικες εκφράσεις… Να μας λείπει!» – Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Σήμερα Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο, με το σπα και το ξενοδοχείο.

Ένας αγώνας με πολλές ανατροπές όμως ένας ο νικητής!

Οι Διάσημοι σε όλη την κούρσα τα πήγαιναν πολύ καλά, όμως ο στόχος τους δυσκόλεψε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να μείνουν αρκετά πίσω σε αυτό… Το τελικό αποτέλεσμα;

Όπως σας είχαμε γράψει στο Youweekly.gr πριν ξεκινήσει το επεισόδιο, το έπαθλο το κέρδισαν οι Μαχητές, οι οποίοι πανηγύρισαν τρελά μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, από τον Κωνσταντίνο Βασάλο που κέρδισε τον Γιώργο Χρανιώτη κάνοντας το 10-7… Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε την καλύτερη απόδοση από τους συμπαίκτες σε αντίθεση με τον Γιώργο Χρανιώτη και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ στον στόχο που τους κόστισε, τελικά, πολύ…

Επιστρέφοντας στη παραλία ωστόσο,ο Γιώργος Αγγελόπουλος δυσαρεστήθηκε λίγο που κέρδισε όλα τα αγωνίσματα του και τελικά… έχασαν: «Δεν έχει να κάνει αν έχεις μια προσωπική καλή απόδοση στο αγώνισμα! Με ενοχλεί που δεν κερδίσαμε! Είχα καλή απόδοση αλλά τελικά… χάσαμε!», χωρίς να δώσει παραπάνω ένταση στο θέμα αφού είναι αισιόδοξος και πάντα υποστηρίζει τους συμπαίκτες του όπως και να έχει! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Οι Μαχητές οι νικητές του έπαθλου το οποίο ήταν μία βίλα, με φαγητό παιχνίδια, μπάνιο και περιποίηση!

Η αλήθεια είναι πως κι εμείς εδώ, που δεν πεινάμε ή είμαστε άπλητοι, ζηλέψαμε αρκετά..

Ένα έπαθλο που τώρα για το καλοκαίρι είναι ότι χρειαζόμαστε… Βίλα, πισίνα, παιχνίδια στον κήπο, τεράστιο δωμάτιο, ήλιος και καλό φαγητό! Αυτά απόλαυσαν οι Μαχητές! Τι; Δεν μας πιστεύετε; Δείτε τα στο βίντεο που ακολουθεί:



Μέσα στο σύνολο των δραστηριοτήτων που έκαναν οι παίκτες σε αυτή την βίλα, ήταν να κουρευτούν και να ξυριστούν!

Έτσι, οι άντρες των Μαχητών, ξύρισαν τα γένια τους, όποιοι ήθελαν φυσικά και κουρεύτηκαν! Ο Γιάννης Σπαλιάρας τα έκοψε πολύ κοντά, ενώ οι υπόλοιποι κούρεψαν πολύ τα μαλλιά τους! Με λίγα λόγια, ανανεώθηκαν… Δείτε τους πως έγιναν, στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor! Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν μπόρεσα να κρύψω την χαρά μου!»- Μίλησε ανοιχτά για την κίνηση που έκανε στο συμβούλιο για την αποχώρηση Μπο! (Βίντεο)

Survivor: Άλλη μία επιβεβαίωση για το Youweekly.gr! Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο! (Βίντεο)

Survivor: Το «καρφί» του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον Γιάννη Σπαλιάρα! !(Βίντεο)