\"Η Παπαδοπούλου είχε σημάδια, λες και είχε βγει από ρινγκ!\" Η αποκάλυψη για την παίκτρια των Διάσημων από τον Oge που σοκάρει! Τι λέει για Μπο και Σπαλιάρα; (Βίντεο)

\

Συνέντευξη έδωσε στο LaBiriBiri ο Oge.


Ο γνωστός ράπερ και φίλος του Μπο, μίλησε για εκείνον και τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και τα όσα του εκμυστηρεύτηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

"Συνεργάστηκα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στα Madwalk της Κύπρου. Είναι ένα πολύ πρόσχαρο κορίτσι, είχε αέρα Άγιου Δομίνικου, μου έλεγε για τις κακουχίες και την πείνα, ήταν τα πόδια της χτυπημένα, λες και είχε βγει από αγώνα ρινγκ. Πιστεύω ότι ζορίστηκε και για αυτό έγινε η συμπεριφορά της οξύθυμη, αν δεν έφευγε θα ήταν φαβορί για την τελική πεντάδα! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Μπο έχει χάσει 35 κιλά, όταν τον δούμε από κοντά πιστεύω ότι πρέπει να βάλει κιλά, του βγάζω το καπέλο, ήταν άθλος! Μας έχει λείψει, τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες! Είμασταν στο γυμναστήριο και μου είπε ότι σκέφτεται να πάει, και του είπα να το κάνει με τα χίλια! Είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, στηρίζει τους ανθρώπους του. Όταν συμβιώνεις με κάποιους ανθρώπους, φυσικά και θα τσακωθείς, υπήρχε τόση πείνα, που εννοείται μπορούσες να τσακωθείς για ένα κομματάκι καρύδας.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι χαβαλές, αλλά όχι καλός ράπερ, θα του έβαζα 10 για το show, και για το ραπ κάτω από τη βάση. Ο Ντάνος είναι πολύ καλός παίκτης, πολύ δυνατός, οι Μαχητές έκαναν λάθος που τον έδιωξαν. Ευχαριστιέσαι να τον βλέπεις στα αγωνίσματα" κατέληξε. Δείτε τη συνέντευξή του στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό – Survivor: Μεγάλη ανατροπή… έρχεται διπλή αποχώρηση! Γι’αυτό δεν έβγαλαν τρέιλερ;

«Όργιο βλέπω, στο Gay Pride λιγότερα είπαν!» Απίστευτες ατάκες στο Happy Day για το τζακούζι των Μαχητών! Το υπονοούμενο για Ντάνο-Βαλαβάνη! (Βίντεο)

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Δούκισσας Νομικού! Αυτή είναι η μπομπονιέρα που δόθηκε στους καλεσμένους! (Βίντεο)