Κλάψαμε! Ο Κώστας Φραγκολιάς \"κάνει\" τον Ντάνο και το πλατό πέφτει κάτω από τα γέλια! Τα ξεκαρδιστικά σχόλια στο Happy Day! (Βίντεο)

Κλάψαμε! Ο Κώστας Φραγκολιάς \
Στο Happy Day σχολίασαν τις χτεσινές εξελίξεις στο Survivor. Η Ελένη Τσολάκη αναρωτήθηκε: "Τι έχει πάθει ο Αγγελόπουλος; Και βγάζει αυτό το..." με την παρουσιάστρια να σπεύδει να τη διακόψει, πριν προλάβει να πει κάτι χοντρό, που θα προκαλούσε την οργή των φανς του.

"Όλο αυτό που κάνανε, ο Αγγελόπουλος δεν φορούσε παπούτσια. Φαντάσου πόσο πολύ έχει σκληραγωγηθεί η πατούσα και το πόδι! Μήπως τα έχει δώσει ανταλλαγή για να φάει κανένα σάντουιτς;" σχολίασε η πρωινή παρέα για τον παίκτη των Διασήμων. "Εν τω μεταξύ, αυτό που έκανε στην Ευρυδίκη, είναι θετικός προγραμματισμός, δεν το κάνεις πάντα συνειδητά!" είπε η παρουσιάστρια, για να προκαλέσει τα γέλια των υπολοίπων. "Εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι συνθηματικό, και της κλείνεις το μάτι!" απάντησε η Ελένη Τσολάκη. "Είναι λίγο barbarian για θετικό προγραμματισμό! Του βγαίνει και ο Κόναν ο βάρβαρος!" είπε ο Παπανώτας.

Aμέσως μετά, προβλήθηκαν οι σκιαθίτικες κραυγές του Ντάνου κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, και το μάγκικο στυλάκι του παίκτη, με τον Κώστα Φραγκολιά να αναπαριστά on air τον τρόπο του Ντάνου, και όλους να ξεκαρδίζονται στα γέλια. "Είναι γνήσιο αρσενικό, εγώ είμαι μαζί σου Αγγελόπουλε!" αναφώνησε η Ελένη Τσολάκη. "Είναι αυθεντικός, δεν στρογγυλεύει ό,τι νιώθει!" είπε η παρουσιάστρια. Δείτε τα σχόλια στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Επιτέλους το παραδέχθηκε! «Έχω χαθεί με τη Φαίη…» Η on air αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη σχέση της με την Σκορδά! (Βίντεο)


Παντρεύτηκε η Ευαγγελία από το Next top Model! Δείτε εικόνες από τον γάμο και το εντυπωσιακό πάρτι (Βίντεο)

«Λίγο έβαλε, ήθελε ακόμη!» Απίθανα σχόλια στο Happy Day για την αυξητική στήθους της Φουρέιρα! (Βίντεο)