Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας! Με σκορ...

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας! Με σκορ...
Εδώ είμαστε και σήμερα... Εδώ στο Youweekly.gr, στο ραντεβού που έγινε συνήθεια!

Σήμερα Μαχητές και Διάσημοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το έπαθλο της επικοινωνίας... Μάλιστα, όπως είπε και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι η τελευταία φορά που οι παίκτες αγωνίζονται γι'αυτό το έπαθλο! Οι νικήτρια ομάδα θα έχει την δυνατότητα να μιλήσει με βίντεο κλήση με την οικογένεια της. Αλλά πάμε στο ζουμί! Προσοχή... ακολουθεί spoiler, όποιος δεν θέλει να μάθει μην συνεχίσει. Διαβάστε παρακάτω....

Εδώ λοιπόν, φανατικοί Survivors, που θέλετε να μάθετε πριν το επεισόδιο τα αποτελέσματα! Το σερί νικών των Μαχητών μάλλον άλλαξε, αφού όπως λένε οι πληροφορίες του Youweekly.gr, και σήμερα η νίκη ανήκει στους... ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ! Οι Διάσημοι λοιπόν θα επικοινωνήσουν με τις οικογένειες τους και απολαμβάνουν μερικά σνακ! Θα δούμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να ξεσπάει σε κλάματα βλέποντας τους δικούς της, ενώ τους άντρες της παρέας να είναι -λίγο- πιο συγκρατημένοι!

Το σκορ θα είναι 10-8....

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! Η πρώτη νίκη πάει στην ομάδα των… (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Ο Κώστας Κοκκινάκης αποκάλυψε το παιχνίδι που «έδωσαν» οι Διάσημοι στους Μαχητές! Το πέναλτι του Μισθοφόρου που δεν έδειξαν οι κάμερες και το φάουλ της παραγωγής (Βίντεο)

Survivor Πανόραμα: Μπο – Κοκκινάκης: Οι απίστευτες ατάκες για την σχέση Χρανιώτη-Ντάνου και η αποκάλυψη για την ατάκα του Μπο την ημέρα της αποχώρησης (Βίντεο)