Survivor - Spoiler! Αυτή η ομάδα χάνει την ασυλία! Οι δύο παίκτες που αποχωρούν....και δεν είναι από τους Διάσημους!

Survivor - Spoiler! Αυτή η ομάδα χάνει την ασυλία! Οι δύο παίκτες που αποχωρούν....και δεν είναι από τους Διάσημους!
Σήμερα στο Survivor θα γίνει η απόλυτη ανατροπή! Από την αρχή της εβδομάδας σας γράφαμε στο Youweekly.gr ότι θα έχουμε διπλή αποχώρηση!

Και πάμε τώρα στο ζουμί. Από χθες διαρρέουν πολλές πληροφορίες για το Survivor και την ασυλία! Εμείς στο Youweekly.gr θα πούμε πως επειδή στον ΣΚΑΙ έχουν αναστατωθεί με τις διαρροές ρίχνουν πολλές μπανανόφλουδες για να δουν ποιος θα τσιμπήσει. Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα, όμως, στην εκπομπή "Happy Day" έκαναν μία αποκάλυψη βόμβα για το παιχνίδι! Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας που τις τελευταίες μέρες έχει γίνει μάστερ στα σποιλερ, σήμερα θα ζήσουμε τον λεγόμενο "ξαφνικό θάνατο". Γιατί; Γιατί δεν αποχωρεί ένας παίκτης αλλά δύο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, την ασυλία χάνουν οι Μαχητές και αποχωρεί Σάρα Εσκενάζυ και... Γιάννης Σπαλιάρας! Προτεινόμενοι είναι Αναγνωστόπουλος, Σπαλιάρα και Εσκενάζυ...ενώ ατομική ασυλία πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Αυτό θα πει ανατροπή... Μέσα σε μία μέρα μείωσαν δια μαγείας τους Μαχητές! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Δείτε το τρέιλερ της Τετάρτης! Ανατροπή στην ασυλία… (Βίντεο)

Survivor: Πλάνταξε στο κλάμα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μόλις είδε τους γονείς της! Δεν μπορούσε να ηρεμήσει! (Βίντεο)

Survivor: Απίστευτη συγκίνηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο βλέποντας την μητέρα! Από την άλλη εκείνη, δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει! (Βίντεο)