Survivor Διαρροή: Η ασυλία και η αλήθεια για την αποχώρηση! Τι θα ανακοινώσει ο Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού;

Survivor Διαρροή: Η ασυλία και η αλήθεια για την αποχώρηση! Τι θα ανακοινώσει ο Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού;

Σήμερα στο Survivor θα γίνει η απόλυτη ανατροπή!


Θρίλερ έχει καταντήσει η σημερινή αποχώρηση, καθώς οι διαρροές είναι πολλές και τα ερωτηματικά εξίσου πολλά!!

Ένας πανικός έχει προκληθεί λοιπόν στο κανάλι του Φαλήρου με τα Spoilers που γίνονται καθημερινά! Θέλουν να προστατέψουν το τηλεοπτικό προϊόν τους και να μην γίνονται αποκαλύψεις πριν το επεισόδιο. Αν και όπως έχει δείξει η ιστορία, ο τυφώνας Survivor, δεν καταλαβαίνει τίποτα και ορθώς… Διαβάστε παρακάτω…

Και πάμε τώρα στο ζουμί. Από χθες διαρρέουν πολλές πληροφορίες για το Survivor και την ασυλία! Εμείς στο Youweekly.gr θα πούμε πως επειδή στον ΣΚΑΙ έχουν αναστατωθεί με τις διαρροές ρίχνουν αρκετές «μπανανόφλουδες» δεξιά και αριστερά!



Σήμερα, όμως, στην εκπομπή «Happy Day» έκαναν μία αποκάλυψη βόμβα για το παιχνίδι! Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας που τις τελευταίες μέρες έχει γίνει μάστερ στα spoilers και δεν πέφτει έξω, σήμερα θα ζήσουμε τον λεγόμενο «ξαφνικό θάνατο». Γιατί; Γιατί δεν αποχωρεί ένας παίκτης αλλά δύο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του λοιπόν, την ασυλία χάνουν οι Μαχητές και αποχωρεί Σάρα Εσκενάζυ και… Γιάννης Σπαλιάρας! Προτεινόμενοι είναι Αναγνωστόπουλος, Σπαλιάρας και Εσκενάζυ…ενώ ατομική ασυλία πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Οι δικές μας πληροφορίες όμως έρχονται ενάντια σε όσα έχουν ακουστεί καθώς...Διαβάστε τη συνέχεια εδώ!