Η Σόφη Πασχάλη \"χτύπησε\" τατουάζ σχετικό με το Survivor! Δεν φαντάζεστε τι έκανε! (Photo)

Η Σόφη Πασχάλη \

Φουλ ανανεωμένη λίγους μήνες μετά την συμμετοχή της στο παιχνίδι αντοχής του Survivor, η Σόφη Πασχάλη θέλησε να κάνει κάτι τρελό.


Η παίκτρια των Διάσημων που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με την συμπεριφορά της, ειδικά απέναντι στον Γιώργο Αγγελόπουλο, φαίνεται πως κρατάει στην καρδιά της μια ξεχωριστή θέση για την εμπειρία που πέρασε στον Άγιο Δομίνικο.

Την εμπειρία αυτή και τα όσα έλαβε από εκείνη θέλησε να την αποτυπώσει πάνω της, κάνοντας τατουάζ ένα "S". διαβάστε παρακάτω...



Η δασκάλα yoga μοιράστηκε το στιγμιότυπο αυτό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας ως λεζάντα "Το νέο μου τατουάζ, χαίρομαι που το έχω, σημαίνει πολλά για εμένα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την δύναμη του να είσαι ζωντανός και ακόμη περισσότερο την δύναμη του να ζεις χωρίς φόβο."

Όπως φαίνεται, η Σόφι αποκόμισε πολλά από την συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης για την ζωή αλλά και από την αντιμετώπιση που είχε από τον κόσμο όταν αποχώρησε. Όπως θυμόμαστε όλοι στην αρχή δέχτηκε επίθεση αλλά όπως φαίνεται αυτό την έκανε πιο δυνατή.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η πολυτελέστατη έπαυλη που έπιασε επ’αυτοφόρω τον Doda Miranda να την απατά

Survivor: Δείτε το τρέιλερ της Κυριακής! Το νέο αγώνισμα που φέρνει δυσκολίες… (Βίντεο)

Survivor: Αποχώρησε ο Γιώργος Χρανιώτης! Τα πρώτα λόγια του και η συγκίνηση Βαλαβάνη – Ντάνου! (Βίντεο)