Τι είδαμε στο Survivor: Οι Μαχητές κράζουν τον Σπαλιάρα, η άσχημη ψυχολογική κατάσταση του Αγγελόπουλο, η ανακοίνωση του Τανιμανίδη για τα νέα δεδομένα του παιχνιδιού και η αξιοπρεπέστατη αποχώρηση του Χραν!

Τι είδαμε στο Survivor: Οι Μαχητές κράζουν τον Σπαλιάρα, η άσχημη ψυχολογική κατάσταση του Αγγελόπουλο, η ανακοίνωση του Τανιμανίδη για τα νέα δεδομένα του παιχνιδιού και η αξιοπρεπέστατη αποχώρηση του Χραν!

Το παιχνίδι αντοχής του Σκαι βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία.


Τα ευτράπελα και οι ανατροπές εννοείται πως δεν λείπουν από τα τελευταία επεισόδια!Στο χθεσινό, μάλιστα, η ανατροπή ήταν μεγάλη καθώς οι Διάσημοι αποδεκατίστηκαν πλήρως κι από τρεις έμειναν δύο...

Οι τσακωμοί με τους Μαχητές δεν έλειψαν και οι ανακοινώσεις από τον Σάκη Τανιμανίδη για τα νέα δεδομένα του παιχνιδιού ήρθαν από εκεί που δεν το περιμέναμε, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. διαβάστε παρακάτω...

Αρχικά, οι Μαχητές χωρίς ενδοιασμούς σε μια συζήτηση πίσω από την πλάτη του Σπαλιάρα συμφώνησαν μεταξύ τους πως αν αποχωρούσε αυτός θα ήταν όλα πολύ καλύτερα...

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μιλώντας στην κάμερα, είπε: «Αν φύγει ο Γιάννης, σε περίπτωση που χάσουμε την ασυλία, εμείς θα δυναμώσουμε γιατί δεν θα έχουμε κάποιον αδύναμο παίκτη να μας κρατάει πίσω. Θα παίζουμε οι 3 δυνατοί… και αυτό θα μας δυναμώσεις στις νίκες!»



Στο αγώνισμα βέβαια, δεν έλειψαν τα ευτράπελα καθώς στη μάχη μεταξύ μισθοφόρου-Ντάνου, ο πρώτος τα πήρε στο κρανίο με την ήττα του και έφυγε εκτός παραλίας να ηρεμήσει χτυπώντας δέντρα κλπα...



Βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείπει από το χθεσινό επεισόδιο και ο κλασικός καυγάς μεταξύ Ντάνου-Χρανιώτη στο αγώνισμα.

Την ώρα που πήγαν να φωνάξουν το κλασικό σύνθημα πριν παίξει κάποιος παίκτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος με έντονο ύφος είπε να μην έχουν μούτρα και να έιναι με ψηλά το κεφάλι!

Τότε ο Χρανιώτης του λέει «Ηρέμησε ρε», και απαντάει «Ήρεμος είμαι», πέρνοντας απότομα το χέρι του! Εκνευρισμένος ο Χραν αποχωρεί… Τα κλασικά καυγαδάκια τους!



Η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα της ασυλίας ήταν οι Μαχητές που άρχισαν να πανηγυρίζουν δίχως τέλος στον αγωνιστικό χώρο με τελικό σκορ 10-6 όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr στο καθιερωμένο ραντεβού για spoiler αργά το απόγευμα.



Βέβαια, έτυχε κι ένα ατύχημα και μάλιστα ο άτυχος της παρέας ήταν ο μισθοφόρος, ο οποίος με τα νεύρα που είχε με την ήττα του στο αγώνισμα με τον Ντάνο έσπασε το δάχτυλό του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να βγάλει ακτινογραφίες και, τελικά, να το δέσει.



Μετά την ήττα τους οι Διάσημοι βρίσκονταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισε να πάρει όλο το φταίξιμο για την ήττα αυτή και μπροστά στην κάμερα έδειξε πόσο επηρεασμένος ήταν...

«Νιώθω πολύ άσχημα! Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας. Είναι η πρώτη φορά στο παιχνίδι που κάνω δύο νίκες μόνο αφήνοντας πίσω την ομάδα μου! Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο μερίδιο είναι δικό μου γιατί δεν εχω ξαναδείξει τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο!»



Όλοι περιμέναμε, βέβαια, πως μετά την αποχώρηση κάποιοι Διάσημου από την ομάδα, μιας και θα έμεναν δυο παίκτες, θα γινόταν μια αλλαγή για να τους ωφελήσει λίγο γιατί δεν το λες και πολύ σωστό ο Ντάνος να παίζει σε κάθε αγώνα με όλους τους Μαχητές!

Όμως, η ανατροπή ήρθε κάπου εκεί! Καμία απολύτως αλλαγή! Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο συμβούλιο του πως τα πράγματα θα έχουν ως έχει και απλά στο επόμενο παιχνίδι ασυλίας αν αποχωρήσει κάποιος από τους Διάσημους τότε το παιχνίδι θα γίνει ατομικό! Αν όχι, τα δεδομένα ισχύουν ως έχουν...



Και τέλος, ο πιο αδύναμος κρίκος από την ομάδα των Μαχητών ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος κατά την αποχώρησή του από το παιχνίδι αντοχής είπε σωστά λόγια και έφυγε με το κεφάλι ψηλά! Κύριος με Κ κεφαλαίο.



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Μαρία Μπακοδήμου για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό της! Η εξομολόγηση και τα τρυφερά λόγια για την πρώην σχέση της… (Βίντεο)

Η Σόφη Πασχάλη «χτύπησε» τατουάζ σχετικό με το Survivor! Δεν φαντάζεστε τι έκανε! (Photo)

Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η πολυτελέστατη έπαυλη που έπιασε επ’αυτοφόρω τον Doda Miranda να την απατά