\"Είχε πλεονέκτημα, συμπτωματικά πάντα!\" Οι σπόντες του Ηappy Day για την ασυλία της Βαλαβάνη! Τα καρφιά Παπανώτα για Χρανιώτη! (Βίντεο)

\

Στο Ηappy Day σχολίασαν τα χτεσινά τεκταινόμενα στο Survivor, καθώς και τις επερχόμενες εξελίξεις.


"Ο Χρανιώτης απέδειξε ότι ξέρει να μιλάει" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε: "Τελικά, τα λόγια που επιλέγιε να πει ένας παίκτης τη στιγμή της αποχώρησης δείχνουν και την παιδεία του! Ίσως δεν περίμενε να φτάσει ως εδώ!"

"Όλο αυτό είναι και στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού όμως! Μπορεί από μέσα σου να σκας, αλλά εισαι ηθοποιός και ξέρεις πώς να το παίξεις! Αν ο Γιώργος μέσα του πίστευε το "Βλάχα, βλαχάρα, τελευταία" θα το έλεγε;" είπε ο Δημήτρης Παπανώτας. "Δεν έχει τέτοιο κομπλεξισμό απέναντι στον Ντάνο ο Γιώργος, επειδή το παιδί είναι από την επαρχία, είναι φίλοι!" είπε ο Φραγκολιάς και η παρουσιάστρια είπε: "Φίλοι, φίλοι, αλλά όσο πλησιάζεις στο έπαθλο... Το θέμα είναι να αποδέχεσαι την ήττα σου, είναι θεμιτό να θες να κερδίζεις! Πάντως, η Ευρυδίκη είχε πλεονέκτημα σε αυτό το αγώνισμα ασυλίας!" διαβάστε παρακάτω...

"Συμπτωματικά πάντα!" είπε όλο νόημα ο Παπανώτας. "Εγώ πιστεύω ότι τη χάρισε. Την Κυριακή" είπε ο Φραγκολιάς, με την Ελένη Τσολάκη να διαφωνεί! "Δεν νομίζω να τη χάρισε, είναι πολύ ανταγωνιστικός! Μπορεί να τη χάρισε και στον Χρανιώτη και στην ΕΥρυδίκη, επειδή έχει τη σιγουριά ότι δεν θα φύγει!" κατέληξε η πρωινή παρέα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Απίστευτο! Τα αστρονομικά ποσά που παίζουν στο Survivor! Πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες και τι βγάζει ο Τούρκος παραγωγός!

Τους τσακώσαμε! Τα καυτά φιλιά της Φλορίντα Πετρουτσέλι με τον νέο της σύντροφο στα μπουζούκια (Photos)

«Μέχρι εδώ!» Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τα ψευδή spoilers! Η ανακοίνωσή της on air! (βίντεο)