\"Είναι σχέδιο εξόντωσης του Αγγελόπουλου!\" Απίστευτη έκρηξη στο Πρωινό για τον Ντάνο και την παραγωγή του Survivor: \"Θέλουν να τον εξοντώσουν!\" (Βίντεο)

\

Στο Πρωινό εμφανίστηκαν ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με την απόφαση στο Survivor, να παίζει ο Ντάνος εναντίον όλων των Μαχητών.


"Εφυγε ο Χρανιώτης και αλλάζει το πράγμα στα αγωνίσματα. Ο Ντάνος θα αγωνίζεται με όλους τους παίκτες των Μαχητών. Οι άλλοι θα κάθονται, θα πίνουν φραπέ στον πάγκο και θα πάνε να παίζουν! Είναι σχέδιο εξόντωσης του Αγγελόπουλου!" ξέσπασε ο Κώστας Τσουρός. "Θα τον ξεπαστρέψουν τον άνθρωπο!" συμπλήρωσε η Σάσα Σταμάτη.

"Στο τουρκικό γύρισαν τα αγωνίσματα σε ατομικά, στο ίδιο σημείο, αυτό είναι το κόνσεπτ!" συνέχισε ο Τσουρός και η Σάσα συνέχισε: "Πουλάει ο άνθρωπος, και είναι το μόνο ενδιαφέρον πρόσωπο!" "Τον εξοντώνουν, αλλά τον κάνουν σούπερ σταρ, ένας εναντίον όλων!" είπε ο Κωνσταντινίδης. "Δεν το αιτιολόγησε ο Τανιμανίδης, άλλα ντ άλλων είπε, ό,τι του λένε λέει κι αυτός!" συνεχίστηκαν τα αιχμηρά σχόλια στο Πρωινό. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



"Ένας κύριος ο Χρανιώτης!" είπε η Σάσα Σταμάτη. "Η παραγωγή ξέρει ποιος είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης!" είπαν στη Φαίη, όταν η παρουσιάστρια δήλωσε ότι θα γινίταν το ίδιο και αν έμενε ο Χρανιώτης. "Ο Χρανιώτης είπε ξεκάθαρα ότι υπήρχε κλίκα και τον είχαν περιθωριοποιήσει, και αυτόν και τον Ντάνο!"σχολίασε ο Στέφανος. "Άρα έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να χάσει ο Ντάνο! Δεν είναι δίκαιο!" είπε η Φαίη. "Είναι απάνθρωπο αυτό!" συνέχισε ο Κώστας Τσουρός. "Άρα αν ξαναβγουν οι διάησμοι στον τάκο, φεύγει κατευθείαν η Ευρυδίκη!" συμπέρανε ο Στέφανος. "Εγώ ανησυχώ για την υγεάι του πλέον παιδιά!" είπε η Σάσα. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην συμπαράσταση που απολαμβάνει στα social media.

"Κι η παραγωγή χαζή είναι; Μη λέτε για την Ευρυδίκη, το παρατραβάτε, φαντάσματα βλέπουμε!" είπε η παρουσιάστρια, όταν ο Τσουρός άφησε υπονοούμενα γι ατο ότι η ανατροπή αυτήέγινε για να ευνοηθεί η Βαλαβάνη: "Μην ξεχνάμε ότι έχει μείνει η Ευρυδίκη στο παιχνίδι! Και μη σας θυμίσω τι έγινε με τη Λάουρα! Αν έχανε την ασυλία, θα έφευγε!" είπε ο δημοσιογράφος. "Πρώτα θα φύγει ο Σκάι και μετά η Ευρυδίκη!" σχολίασε η Σάσα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είμαι αγρότης!» Απίθανη αποκάλυψη Έλληνα ηθοποιού! «Καλλιεργώ τα πάντα!» (Βίντεο)

«Με τον άντρα μου, επικοινωνώ με μηνύματα με καρδούλες!» Η πιο γλυκιά εξομολόγηση από πασίγνωστη Ελληνίδα για τον σύζυγό της! (Βίντεο)
«Άμα καλοπληρώνεσαι, μπαίνεις όπου βρεις…» Άγρια καρφιά του Δημήτρη Παπανώτα στον Αντώνη Λουδάρο! Τι είπε που τον εκνεύρισε; (Βίντεο)