Survivor Πανόραμα: Η έντονη ενόχληση της Άλκηστις Μαραγκουδάκη για τα spoiler του Survivor!

Survivor Πανόραμα: Η έντονη ενόχληση της Άλκηστις Μαραγκουδάκη για τα spoiler του Survivor!

Μια διαφορετική καλεσμένη βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Survivor Πανόραμα!


Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μαζί με τον Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος όπως είπε είναι ένας από τους αγαπημένους της παίκτες, για να μιλήσει και να κάνει αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με το ριάλιτι φαινόμενο, το οποίο δεν είναι άλλο από το Survivor!

Η ίδια με το που ξεκίνησε η συζήτηση στην εκπομπή, δεν άντεξε και ξέσπασε για τις διαρροές που βγαίνουν καθημερινά για το παιχνίδι! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα είπε: "Τσιτώνομαι πολύ! Και δεν πετυχαίνουν κιόλας όσα spoiler λένε! Είδα χθες ένα πρωινό του Alpha που λέγανε τελείως άλλα πράγματα από αυτό που ήταν! Είχαν ποσοστά, είχαν αναλύσεις, αλλά τελείως άλλα από αυτά που γίνανε!", δήλωσε και συνέχισε:

"Με ενοχλεί αυτό και δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται! Γίνεται γιατί κάποιοι άνθρωποι ποντάρουν σε κάποια πράγματα και θέλουν να κάνουν τους σπουδαίους και να διεκδικούν τη μοναδικότητα της πληροφορίας, το κάνουν για να αποδομήσουν το πρόγραμμα για να μην έχει τηλεθέαση, δεν ξέρω γιατί γίνεται! Τελικά όμως βλέπω πως αυτό δεν έχει επηρεάσει καθόλου την τηλεθέαση του ριάλιτι", δήλωσε η Άλκηστις!

Τέλος, ανέφερε πως η μόνη στην οποία λέει η ίδια το αποτέλεσμα του παιχνιδιού πριν παιχτεί στην τηλεόραση είναι η Ευαγγελία Αραβανή που είναι φίλη της και ξέρει ότι δεν θα τα πει σε κανέναν! Δείτε όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:



 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είναι σχέδιο εξόντωσης του Αγγελόπουλου!» Απίστευτη έκρηξη στο Πρωινό για τον Ντάνο και την παραγωγή του Survivor: «Θέλουν να τον εξοντώσουν!» (Βίντεο)

Μετά το Survivor και σε τηλεοπτική εκπομπή ο Μπο! Που θα τον δούμε;

«Νομίζω ότι τα διαρρέει…» Η «απολογία» του Δημήτρη Παπανώτα για το λάθος spoiler στο Survivor! (Βίντεο)