Ένας χρόνος και 4 μήνες χωρίς Παντελή Παντελίδη! Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του! Δείτε την σπαρακτική ανάρτησή της (Photo)

Ένας χρόνος και 4 μήνες χωρίς Παντελή Παντελίδη! Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του! Δείτε την σπαρακτική ανάρτησή της (Photo)
1 χρόνος και 4 μήνες έχουν περάσει από το τροχαίο που "πήρε" τον Παντελή Παντελίδη.

Τα ερωτήματα παραμένουν πολλά και η οικογένεια του κάνει τα πάντα για να βγει στο φως το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το πρωί. Ωστόσο, ο πόνος είναι παράφορος και κάθε μέρα είναι το ίδιο πικρή για την Αθηνά Παντελίδου, την μητέρα του τραγουδιστή, η οποία δεν θα ξεπεράσει ποτέ το χαμό του παιδιού της. διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα, που ο Παντελής Παντελίδης συμπληρώνει 1 χρόνο και 4 μήνες από το μοιραίο εκείνο πρωινό η μητέρα του "ξέσπασε" για ακόμη μια φορά, δείχνοντας το πόσο πολύ πονάει.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε λόγια που ραγίζουν καρδιές...

"ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ..............ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ."



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Γάμος στην ελληνική showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας! Όλες οι λεπτομέρειες…

Τίτλοι τέλους για το «Στην Υγειά μας»! Η ανακοίνωση και το συγκινητικό αντίο του Σπύρου Παπαδόπουλου

Baby Boom! Για τρίτη φορά μαμά η Beyonce! Γέννησε δίδυμα! Όλες οι λεπτομέρειες