Η εξομολόγηση της Μαριέττας Χρουσαλά για τη ζωή στην Αμερική και η αποκάλυψη για τον γάμο της Δούκισσας Νομικού! (Βίντεο)

Η εξομολόγηση της Μαριέττας Χρουσαλά για τη ζωή στην Αμερική και η αποκάλυψη για τον γάμο της Δούκισσας Νομικού! (Βίντεο)

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγες μέρες και η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη, "Αποκαλυπτικά"!


Η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει για την μεγάλη απόφαση που πήραν με τον σύζυγό της να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να εγκατασταθούν στην Αμερική αλλά και για το πόσο τους λείπει η Ελλάδα!

"Η Ελλάδα πάντα θα μας λείπει, είναι ένας ευλογημένος τόπος, είναι η χώρα μας, αλλά ευτυχώς ερχόμαστε αρκετά συχνά και το καλοκαίρι θα είμαστε εδώ μιας και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να είσαι τους καλοκαιρινούς μήνες", δήλωσε χαρακτηριστικά! Διαβάστε παρακάτω...

Στη συνέχεια μίλησε για την επιχείρηση με τα σανδάλια που έχει ξεκινήσει με την μαμά της, η οποία είναι το στήριγμα της σε ότι κι αν κάνει, όπως υποστηρίζει: "Η μαμά μου είναι ο σωτήρας μου..."

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον γάμο της Δούκισσας Νομικού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Μύκονο πριν από μία εβδομάδα: "Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, ήταν ένας υπέροχος γάμος...", δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριέττα και βεβαίως δεν θα μπορούσε να την αμφισβητήσει αφού ο γάμος της παρουσιάστριας ήταν όντως παραμυθένιος!

Τέλος μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια και είπε πως προς το παρόν δεν έχει δεχτεί κάποια τηλεοπτική πρόταση! Δείτε όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Προβλήματα με το ΕΣΡ! Η ποινή και η αλλαγή στην ώρα μετάδοσης του παιχνιδιού! Όλες οι λεπτομέρειες

Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους! Πότε ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Έβαλε «φωτιά» η Ειρήνη Κολιδά με το καυτό τσιφτετέλι της στο πλατό του «Στην υγειά μας»! Κάγκελο ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο θέαμα…